"Tražimo identitet!" Stanija "alarmirala" komšiluk, saopštila sa čim se suočava: "Nek dokazuje na sudu..."

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

U emisiju "Narod pita" uključila se žena koja se predstavila kao komšinica Stanija Dobrojević.

Ona je navela kako je slušala da se starleta u stanu stalno svađa sa partnerom Asminom Durdžićem zbog Aneli Ahmić, zbog čega se starleta sad oglasila putem društvenih mreža.

- Kad bi hejteri iz Srbije živeli mojim pravilima, životi bi im bili bolji, ali oni ne mogu čak ni da prate moja pravila, umrli bi samo da pokušaju. To vam je moj odgovor na aferu "lažna komšinica" i ostale gluposti - napisala je Stanija i dodala:

- I hvala svim ljudima na podršci i lepim porukama. Da ne bude da se obraćam samo "lažnim komšinicama" i hejterima kojih je ipak samo šaka jada, ali su najglasniji. Da, u pitanju je lažni poziv odnosno lažna komšinica koja ne postoji. Sa upravnicom zgrade proverili smo sve i to ime ne postoji u našim zgradama niti kao vlasnica, niti kao podstanar. Tražimo identitet "lažne komšinice" Danice da joj se lepo uruči tužba, pa da svoje gluposti dokazuje na sudu. Toliko za sad - istakla je Stanija Dobrojević.

(Telegraf.rs)

Video: Stanija se pohvalila snimcima novog stana u Majamiju: Pogledajte kako izgleda novi dom Dobrojevićeve

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    25. jul 2024 | 13:27

    Standžo to su sve ljubomorne žene koje zavide i tebi i tvojoj mami i bratu.........ja sam tvoj komšija i ponosan sam na zemljakinju koja je uspela da pomogne i sebi i svojoj porodici......dobro je dok te mrze........

  • Eeeej

    25. jul 2024 | 18:21

    Stanđo prestani sa cirkusom to nisi ti. Shvati vec jednom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA