Lepi Mića se oglasio nakon priče da je bio u policiji! Odbrusio Asminu, pomenuo Aneli i DNK: "Nek dođe..."

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Biznismen Asmin Durdžić uključio se u emisiju "Narod pita" kada je Lepi Mića bio gost, te je sa njim ušao u sukob.

Mića mu je rekao da treba da prihvati odgovornost za svoje postupke i da, ako sumnja da je Nora njegova ćerka, odradi DNK analizu.

Durdžić je nakon toga na svom Instagramu objavio prepiske i istakao da želi da se suoči sa Mićom. Naveo je i to da je Lepi Mića otišao u policiju da ga prijavi.

Bivši zadrugar se nakon toga oglasio i rekao:

- Mene ne interesuje šta on ima da priča, on je meni smešan. Ja sam njemu rekao šta mislim, dao sam im predlog. On govori da sumnja da je Nora njegova ćerka, a Aneli je pristala da odrade DNK, rekla mu je gde može da rade DNK, pa nek dođe. Ona mu je dala šansu, a da li će uraditi to i da li će na kraju, ako se dokaže da je Nora njegovo dete, preuzeti odgovornost, videćemo - rekao je Mića pa se osvrnuo na Asminove pretnje:

- Da dajem pažnju budaletini, on nije moj nivo, to me ne interesuje, nek kači šta hoće, to me ne zanima - rekao je Lepi Mića za Pink.rs.

(Telegraf.rs)

Video: Rekao da više neće u rijaliti, ali šta li se to sprema: Lepi Mića uhvaćen sa bivšom zadrugarkom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    25. jul 2024 | 14:24

    Suvi bakalar koji ništa u životu nije radio naziva budaletinom nekoga ko živi od svoga rada a ne od bušenja dušeka ležanjem ............i u ratu je pevao borcima a onda pobegao u centar Beograda.....

  • Maja

    25. jul 2024 | 12:41

    Ne volim Micu ( zbog jezicine ) ali nepismeni Amsin je bas dno i slabic ... te poruke kpne je napisao Mici svala deuva rec je greska kao i njegovo ponasanje ... Stanija mi je na Farmi bila simpaticna a sada je ostrokondja u roze ... zastrasujuce je na koga je spala . ...mada sto me.to cudi ! ? Da moze bolje uradila bi . Spala je na "ozenjenog" muslimana , muvatora i brate na sta lici ?! Eto valjda je on njena mera ilk protrcko posto ona samo to trazi .

  • Boki

    25. jul 2024 | 17:40

    Kaze lepi Mica nije Asmin njegov nivo. Naravno da nije covek radi i zaradjuje na visi po rijalitima da bi dzabe jeo i dobio neku crkavicu. Sta taj Mica drugo zna da radi nego da se svadja sa decom po realiti programima. Tu ce ga i sahraniti. Treba da ga je sramota folirant matori

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA