Na slavlju kod Aleksića pojavila se Miona! Otkriveno kako je Nenadova porodica prihvatila snajku: Sve je jasno

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Jedna od najturbuletnijih emotivnih veza tokom trajanja "Elite" bila je, bez sumnje, veza pevačice Mione Jovanović i reperaNenada Aleksića Ša.

Njih dvoje su, prema sopstvenom priznanju, mir uspeli da pronađu napolju, nakon završetka rijalitija. Oni se gotovo ne odvajaju, žive zajedno, te svaki slobodan trenutak koriste da uživaju.

U porodici Aleksić nedavno je stigla prinova, što je Nenad sa radošću podelio sa svojim pratiocima na Instagramu.

- Danas je na svet došao još jedan bebac! Čestitam vam od srca mili moji. Dobrodošao Nikola! - napisao je Ša, ponosan što je njegov brat Predrag dobio još jedno dete.

Tim povodom organizovano je slavlje u domu Aleksića, a članovi Nenadove porodice, kako prenosi Pink, srdačno su prihvatili Mionu.

Miona je uživala u društvu Nenadovih bratanaca, a novu snajku Aleksići su dočekali raširenih ruku, te za sada kod njih vlada harmonija. Loše trenutke posle "Elite" ostavili su daleko iza sebe.

Podsetimo, Nenad Aleksić Ša je nedavno govorio o tome na koji način on i Miona funkcionišu nakon što su izašli iz rijalitija.

- Verovao sam u nju, u našu vezu, ona je zauzela stav i zaštitila našu vezu, meni to znači. Naravno da ona treba da bude u sjajnom odnosu sa svojima, a mi ćemo dati sve od sebe da ih uverimo da ovo valja. Pokazali smo poštovanje, obrisali smo mnoge ljude sa Instagrama i sada cvetamo. Mi smo bili u šoku da smo najkomentarisanije dve osobe u Eliti, to me je iznenadilo - rekao je Ša nedavno.

(Telegraf.rs)

Video: "Gde on repuje? Mionine komšije iz Kragujevca bez dlake na jeziku o Ša

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA