Jelena Đoković u društvu najmoćnije žene u svetu mode: Svi se plaše njenih komentara, zbog nje drhte dizajneri

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Jelena Đoković je zajedno sa suprugom Novakom gošća na koktelu-zabavi Vog Adria u Parizu, u ekskluzivnom hotelu Ric koji vrvi od poznatih ličnosti.

Naravno pored Novaka i Jelene, tu je i modna blogerka Tamara Kalinić sa partnerom, ali i MikDžeger.

Na zabavi se nalazi i srpski dizajner Mihailo Anušić koji je na svom Insta storiju podelio atmosferu sa događaja, ali fotografiju Jelene Đoković u društvu Ane Vintur i urednika Vog Adria Milana Đačića.

Po njihovim nasejanim licima se može zaključiti da uživaju u razgovoru, a da li uvek otresita i iskrena Ana Vintur rekla jeleni nešto o haljini, ostaje nam da magađamo.

Inače, glavna urednica Voga je poznata kao najmoćnija žena u svetu mode koja odlučuje o mnogim karijerama, a upravo ta njena čelična volja i nepokolebljivost poslužile su za film "Đavo nosi Pradu" u kom Meril Strip igra iskarikiranu verziju Ane Vintur.

Takođe, ona određuje ko će biti pozvan na Met Galu (inače se jedna karta košta oko 75.000 dolara) i to ne može biti bilo ko, nije dovoljno biti poznat i bogat, mada strani mediji pišu da je poslednjih godina malo popustila po tom pitanju. Ono što ostaje nepromenjeno su teme Met Gale koje su ušle u istorju moderne modne industrijem dok se o tim autfitima piše nedeljama posle završetka. Naravno, o nekima se piše pohvalno, dok o drugima da su potpuno promašili zadatak.

Druži se sa bogatima i slavnima, a mnogi se plaše njenih komentara.

(Telegraf.rs)

Video: Svetska ekskluziva! Mik Džeger je upravo došao na isto mesto na kom su Jelena i Novak Đoković

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • fantasticna

    25. jul 2024 | 13:20

    Jedina dama u Srbiji Jelena Djokovic zna kako treba umereno,elegantno ,svi komplimenti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA