"Nije svestan da ponižava svoje dete!" Aneli javno prozvala Asmina, pa ga pozvala da uradi DNK

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Asmin Durdžić sinoć se uključio u emisiju "Narod pita" i ušao u sukob sa Lepim Mićom.

Asmin je tom pirlikom rekao da Nora nije njegova ćerka i da Anelina porodica nije htela da rade DNK analizu, te je napao Miću jer je konstantno osuđivao njega.

Tim povodom oglasila Aneli Ahmić i pozvala Durdžića na DNK analizu kako bi dokazala da je Nora njegova ćerka.

- Što se tiče DNK, ja sam na raspologanju možemo se naći u Sarajevu, Dubrvniku i Beogradu, može doći gde želi, ja nikome ne idem na noge, što se tiče mene ja znam ko je otac deteta, a to što je on rekao su puste laži koje slušamo godinu dana. Nemam komunikaciju sa njim, niti želim, a on ako želi DNK neka kaže, rekla sam gde može gde dođe, a evo javno ga pozivam i na poligraf jer tvrdi da nismo od 2022. godine zajedno, a u mom telefonu svi dokazi postoje - rekla je Aneli pa istakla:

- Moram dodati da on nije kontaktirao moju porodicu za DNK analizu, iako su oni bili za to dok sam ja bila u Eliti. Dosta je više njegovih laži i načina na koji ponižava i mene i moju prodicu, a očigledno nije svestan da ponižava i svoje dete. Ja sam mu na raspolaganju i za poligraf i za DNK u bilo koje doba da me pozove rekla sam gde sam, ali sa monsutumom da se nalazim negde u Austriji, neću! - izjavila je Aneli za Pink.rs.

(Telegraf.rs)

Video: David Dragojević je opet solo, pukla mu veza

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA