Lepi Mića završio u policiji, prijavio Asmina?! Objavljena prepiska: "Ne budeš li se sreo sa mnom, bićeš..."

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 9

Partner Stanije Dobrojević, Asmin Durdžić, sinoć je u emisiji "Narod pita" ušao u sukob sa Lepim Mićom, koji se nastavio i danas, van kamera.

Njih dvojica su se žestoko vređali, a na tome se nije završilo.

Asmin  je Lepom Mići slao poruke u kojima navodi da je na putu za Beograd i traži da se lično vide i sve reše, a sudeći po Durdžićevim objavama, Mića je navodno otišao u policiju kako bi sve prijavio.

- Sinoć sam se uključio u "Narod pita" da demantujem neku Danicu. Imao sam mali sukob sa Lepim Mićom, ali nisam hteo da se natežem preko telefona. Krenuo sam za Beograd da ga uživo vidim i da vidim koliki je muškarac. Vidite u nastavku vašeg Lepog Miće koji je slagao da je otišao na more - napisao je na Instagramu Asmin i dodao:

- Lepi Mića se u**kio i naravno da više ne diže telefon. Eno ga sedi u policiji i prijavljuje me. To je vaš s**dljivi Lepi Mića koji ima m**a kao ptica, a uši kao slon. Ali ovo se neće završiti na ovome - poručio je Durdžić.

Asmin je potom potvrdio da ga je Mića prijavio, a potom i blokirao.

- Da, prijavio me je i na kraju blokirao - izjavio je Asmin Durdžić za Alo!.

(Telegraf.rs)

Video: Maja Marinković pominje Filipa Cara i Aleks Nikolić, a pohvalila se da je kupila stan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Asmine

    24. jul 2024 | 15:10

    Miću znamo ali sinoć si prvi počeo da vređaš. Iz poštovanja prema Staniji ti ne bi trebao više da se oglašavaš ili vi svi glumite u kompletu. Šta tražiš više ako si u srećnoj vezi ?!?! Šta je tebi?

  • Obilic

    24. jul 2024 | 18:19

    Mica je najvece zlo sto postoji zato sto u psovkama pominje mrtve majke.Ima suprugu i kcerku.Sta reci o takvom coveku.Pa naravno da nije hteo da se vidi sa ovim covekom jer on je manji od makovog zrna u realnom zivotu.Samo je u Zadruzi baja,okruzen decom koji izbegavaju svadju sa budalom.Jednom recenicom-avetinja.

  • Petra

    24. jul 2024 | 15:14

    Stanija odjavi ga ženo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA