David Dragojević je opet solo, pukla mu veza: Pomenuo Maju Marinković, evo da li bi se pozdravio sa Anom Korać

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

David Dragojević koji je svima postao poznat po učešću u rijalitijima, povukao se sa te scene, ali je i dalje prijatelj sa mnogima.

On se sinoć pojavio na rođendanu voditejke Ane Radulović, a sedmu silu je zanimalo kako stoje stvari na ljubavnom planu sa Tamarom za sadašnjeg fitnes instruktora.

- Nisam u vezi već tri nedelje. Raskrstili su nam se putevi, nemamo ista očekivanja. Svako je otišao na svoju stranu. Kod devojke tražim da me podržava dok gradim nešto. Kada muškarac ima ženu koja mu je vetar u leđa, on ima sve - priča David, a na opasku da je na žurki prisutna i Maja Marinković, te da bi njih dvoje bili lep par, kaže:

- Što da ne, Maja sedi pored mene. Mi se poznajemo već četiri godine. Bili su u "Zadruzi", nikada se nismo svađali. Mnogo mi je draga, živeli smo zajedno deset meseci. Ima i pored nje lepih devojaka.

David je prokmentarisao i šta bi se desilo ako bi sreo bivšu devojku Anu Korać. Naime, rado bi joj pružio ruku.

- Što da ne. Javio bih se Ani. Ne znam da li bih osetio nešto ukoliko bih je sreo, nisam još uvek (smeh). Imali smo nas dvoje lep odnos, živeli smo zajedno napolju.

(Telegraf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA