Miki "pokopao" Matoru za sve pare: Rekla da su svi njeni pokloni otišli u Anđelove ruke, a Đuričić rekao ovo

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Jovana Tomić Matora sinoć, 22. jula  izjavila da su mnogo puta pokloni koji su njoj bili namenjeni tokom učešća u rijalitiju završavali kod Anđela Rankovića, što je demantovao i njen prijatelj, Miki Đuričić.

Matora je ispričala u emisji "Narod pita" da su pokloni koje joj je, između ostalih, slao i Miki Đuričić završili kod Anđela, njenog ljutog suparnika, umesto kod nje. Tim povodom pozvali smo Mikija, kako bismo proverili šta je slao Matoroj i šta je od toga što je on kupio završilo u Anđelovim rukama.

- Poslao sam joj album sa slikama, slao sam joj kad je bio rođendan... - počeo je Miki, a na pitanje da li je nešto od pomenutih stvari završilo kod Anđela, demantovao je Matoru.

- To ja ne znam. Bilo je uneto to što sam jednom poslao... Mislim da sam dva puta. Jednom za Novu godinu, drugi put kada sam slao i Mići i svima... Oba puta joj je uneto to što sam joj ja poslao - potvrdio je Miki, čime je opovrgnuo Matorine tvrdnje u emisiji.

(Telegraf.rs)

Video: "Niko ne treba da traži zabranu pevača!" JK o haosu zbog Desingerice i pljuvanju devojci u usta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA