Ovo su detalji razvoda Dženana Lončarevića: Evo kome su pripala deca i šta se dešava sa kućom u Prijepolju

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Pevač Dženan Lončarević zvanično se razveo pre nekoliko dana od Samire sa kojom je bio 25 godina u braku.

Izvor blizak sada već bivšem bračnom paru, otkrio je da je nakon višegodišnjeg odvojenog života, ali i niza sukoba između Lončarevića, ipak došlo do dogovora između njih, te da su uspešno podelili imovinu i starateljstvo nad decom.

- Iako su godinama u lošem odnosu i žive odvojeno, te je postojala mala šansa da će se sporazumno razvesti, Samira i Dženan uspeli su da se dogovore o mirnom razilaženju i doneli zajedničku odluku da se sporazumno razvedu. Ono što je Samiri najviše smetalo, jeste to što se porodičan dom u kom živeli osim na Dženana, vodi i na njegovog brata, te je strahovala da će nakon razvoda ostati bez krova nad glavom. Kako su i oko toga konačno uspeli da se dogovore, pa je usledio i datum zvaničnog razvoda - navodi izvor i otkriva da će Lonačerević viđati svoju decu kada god to poželi.

- Iako je napravljen inicijalni dogovor oko viđanja, kako to i nalaže Služba za socijalni rad, Samira i Dženan su se dogovorili da deca neće ispaštati zbog narušenog odnosa roditelja. Već je prošlo dovoljno vremena da se slegne prašina, pa nema sumnje da će i Samira nastojati da oba deteta imaju dobar odnos sa ocem. Starateljstvo će u svakom slučaju biti podeljeno, a alimentacija koju su dogovorili takođe je dogovorana zbog obavezne procedure tokom razvoda braka sa decom i suda. Sasvim je sigurno da deci neće ništa faliti i da će im Dženan obezbediti i više nego što im je potrebno. Deca su mu oduvek najvažnija na svetu i ni po koju cenu neće izgubiti dobar odnos koji imaju - priča izvor i ističe da je zvaničan razvod bio neminovan budući da nekadašnji bračni partneri odavno vode potpuno odvojene živote.

- Njih dvoje godinama ne žive zajedno. Nakon što su digli ruke od svog braka, Dženan se preselio u Beograd, a Samira je ostala u Prijepolju. Osim ružnih reči, konstantnih verbalnih sukoba i haosa, njih dvoje nisu razmenili ništa lepo unazad tri godine. Svi se nadamo da je konačno došlo vremene kada će biti prijatelji i naučiti da funkcionišu. Deluje nam da su stavili tačku na loš odnos i da će oboje biti bolji jedno prema drugom sada kada su i zvanično razvedeni - zaključuje izvor za Alo.

(Telegraf.rs)

Video: Ana Radulović slavi rođendan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA