Andreana Čekić se baškari u najskupljem hotelu u Crnoj Gori! Od luksuza zastaje dah, a cena noćenja...

 
E. J.
E. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Andreana Čekić je rešila da sebi priušti malo oduška u trodnevnoj pauzi između napornog rada, a odabrala je suvi luksuz u srcu Budve.

Naime, naša pevačica ima zakazane nastupe i u Crnoj Gori, a između njih rešila je da sebe počasti tako što će odsesti u najskupljem hotelu na crnogorskom primorju.

Cena noćenja ide od minimum 70.000 dinara, o najvećoj bolje da ne govorimo, pa je evidentno da je pevačica rešila da "razmazi" sebe i počasti se.

- Andreana nije neko ko voli da se hvali, tako da ona o ciframa sigurno neće pričati, ali žena koja sama zarađuje za svoj život i potrebe sigurno nema čega da se stidi. Sebi može da priušti najbolje, pa zašto to ne bi i učinila. Ima nekoliko slobodnih dana i baš je rešila da malo ugodi sebi - kaže naš izvor upućen u to da Andreana boravi u papreno skupom smeštaju.

Inače, Andreana je slobodne dane i noći iskoristila kako bi ispoštovala i neke svoje kolege, pa je tako prisustvovala nastupima Dragane Mirković i Aleksandre Prijović u Budvi, čime je pokazala da poštuje one sa kojima deli isti hleb i da sujete nema.

(Telegraf.rs)

Video: "Svako se priprema za svoju Olimpijadu"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA