"Kompleksi su neizlečivi!" Anđelo brutalno uzvratio Matoroj! Pomenuo i stan: "Ako planira da nam kupi nešto..!

 
M. K.
M. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Finale "Elite" je održano pre skoro 10 dana, a mnogi zadrugari su po izlasku pazarili nekretnine.

Anđelo Ranković ili kako ga mnogi zovu "Apolon sa Zvezdare", takođe je kupio stan , a njegova bivša prijateljica Jovana Tomić Matora, dala je komentar na ovu temu.

Sada se oglasio i on.

- Može da daje nadimke kakve god želi, mene to ne opterećuje, davanje nadimaka joj neće pomoći da izleči svoje komplekse. Odavno sam joj rekao jednu stvar koju mora dobro da zapamti, a to je da su kompleksi neizlečivi - kaže Ranković za Pink.rs, i dodaje:

- Kada su u pitanju pokloni, tj. igračke iz seksi šopa, kojima je očigledno opsednuta zbog njenih nedostataka, predodređeno je, tako da su njoj prekopotrebne. Tako da ukoliko već planira da kupuje tako nešto, trebalo bi da ih zadrži za sebe, možda će na taj način uspeti da zadrži i neku devojku. To joj iskreno želim, kako bismo Anita i ja mogli da imamo mir.

Podsetimo, ovako je Matora komentarisala Anđelovu nekretninu.

- Neka je sa srećom Svetislavu sa Zvezdare, sve najbolje mu želim, neka je živ i zdrav! Nadam se da će živeti sa Anitom i malim, da će Aleksej imati svoju sobicu, da će biti srećni. Ja im sve najbolje želim - rekla je Matora za pomenut medij, a evo šta bi mu "poklonila" za useljenje:

- Ne znam šta bih mu poklonila, morala bih da razmislim, sada nisam nešto kreativna. Svakako, sigurno bi se našlo nešto za njega u seks šopu. On je f*tišar stari, našlo bi se nešto za njega.

(Telegraf.rs)

Video: Smuvali se Anđelo i Sandra Rešić: Palo i prvo maženje, Miki ih prekinuo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nada

    23. jul 2024 | 09:49

    Po njegovom izlaganju se tacno vidi ko je kompleksas... bolje mu je da iskulira

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA