"Svetislave nadam se da ćete biti srećni i da će Aleksej imati sobu": Matora se obratila Anđelu povodom stana

 
M. K.
M. K.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 2

Finale "Elite" je održano pre skoro 10 dana, a mnogi zadrugari su po izlasku pazarili nekretnine.

Anđelo Ranković ili kako ga mnogi zovu "Apolon sa Zvezdare", takođe je kupio stan , a njegova bivša prijateljica Jovana Tomić Matora, dala je komentar na ovu temu.

- Neka je sa srećom Svetislavu sa Zvezdare, sve najbolje mu želim, neka je živ i zdrav! Nadam se da će živeti sa Anitom i malim, da će Aleksej imati svoju sobicu, da će biti srećni. Ja im sve najbolje želim - rekla je Matora za Pink.rs, a evo šta bi mu "poklonila" za useljenje:

- Ne znam šta bih mu poklonila, morala bih da razmislim, sada nisam nešto kreativna. Svakako, sigurno bi se našlo nešto za njega u seks šopu. On je fetišar stari, našlo bi se nešto za njega.

Matora je takođe progovorila i o bivšoj ženi, a sadašnjoj Anđelovoj devojci, Aniti Stanojlović.

Pre svega, otkrila je šta se dešava sa Anitinim mobilnim telefonom, tačnije SIM karticom koja je još uvek kod nje u Železniku.

- Kod kuće mi je telefon, nije mi on još stigao na red. Ma, lagano, ima vremena za sve, trajaće ovo (smeh) - rekla je Matora, pa se osvrnula na brojne najavljene tužbe kako protiv nje, tako i protiv njene porodice:

- Ništa mi nije stiglo. Da budem tužibaba neću, a oni ako me tuže, rado ću se odazvati i poslati kontratužbe. Imam i ja da tužim, ali me smara da se bavim time, pre ću s mamom, tatom i Dunjom otići u banju. Sutra idem da se nađem sa mojom advokaticom, da platim razvod i da vidim šta se sve i kako tu izdešavalo. Ja nisam taj tip da tužim, da kao neki budem u talu sa advokaticom, da tužim što više učesnika rijalitija, pa da pare delimo pola - pola. Meni su to glupe stvari.

(Telegraf.rs)

Video: Prva izjava Anite Stanojlovic nakon pobede, pomenula Matoru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA