Uhvatili smo Nikolu Mirotića sa prelepom surugom: Razmenjuju nežnosti u njihovom "raju" kod Kotora

 
J. G.
N. L.
J. G. N. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Poznati košarkaš crnogorskog porekla, Nikola Mirotić (33), vrele, letnje dane provodi na Jadranskom moru u društvu supruge Nine i prijatelja.

Ekipa Telegrafa, koja je neko vreme boravila u Crnoj Gori, pronašla je Nikolino "parče raja", u koji se sklanja od radoznalih pogleda ljudi i gužve.

Nikolina kuća smeštena je na svega nekoliko metara od mora, na lokaciji koja nije popularna za letovanje među našim poznatim ličnostima. Naprotiv. Izborom lokacije Mirotić jasno poručuje da želi mir i privatnost, kako bi mogao da bude maksimalno opušten.

Nikolu smo ekskluzivno usnimili u društvu supruge i prijatelja, te vam donosimo paparaco kadrove iz Crne Gore.

Mirotići su imali goste koji su ih posetili brodićem, a Nikola ih je, kao pravi domaćin, dočekao na doku i poželeo im dobrodošlicu.

Bio je u poprilično opuštenom izdanju, šorcu za kupanje i bez majice, dok je njegova supruga nosila lagodnu, letnju haljinu.

Sa gostima su proveli neko vreme van domena naših kamera, a kada su odlazili, Nina i Nikola zajedno su se vratili u svoj dom.

Nije moglo da nam promakne to kako se Nikola pažljivo i sa puno ljubavi ophodi prema svojoj ženi.

Nije video da ga kamere snimaju, a svoju suprugu je grlio i pokazivao emocije bez ustručavanja, što možete pogledati u snimku ispod.

Inače, Nina i Nikola u komšiluku važe za ljubazne i humane ljude, a nadaleko je poznato koliko puta su donirali novac onima kojima je bilo potrebno.

Komšije su i ranije imale samo reči hvale za poznatog košarkaša i njegovu lepšu polovinu, za koje ističu da se uvek kulturno jave i pozdrave sa svima, zbog čega su omiljeni u tom kraju.

(Telegraf.rs)

Video: Pronašli smo kuću Nikole Mirotića u Crnoj Gori

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RS Ortodox

    30. avgust 2024 | 07:43

    Gospodin a pre svega iskreni vernik.Tome svedoci njegova poseta SPC u Milanu svake nedelje.Kapa do poda za ovog coveka.

  • Luks

    30. avgust 2024 | 08:53

    Covek od "reci"...

  • oligarh

    30. avgust 2024 | 08:09

    E da nam je vise ovakvih Srbendi..covek od reci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA