Duplo slavlje! Jovana Ljubisavljević je trudna?! Novom objavom "zapalila" mreže, misica već u trećem mesecu?!

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Jovana Ljubisavljević, bivša misica i učesnica "Zadruge", udala se za Bogdana Srejovića, ugostitelja i bivšeg dečka balkanske zvezde Cece Ražnatović.

Venčanje je održano u manastiru Gračanica, a slike sa crkvenog venčanja su podelili na društvenoj mreži Instagram.

Jovana je za ovu svečanu priliku odabrala skromnu i svedenu venčanicu, dok se mladožena odlučio za jednostavno, crno odelo i patike umesto cipela.

Kako pišu domaći mediji, nagađa se da je Jovana u drugom stanju.

- Presrećni su, Jovana je zakoračila u treći mesec i do četvrtog meseca ne želi da to deli sa fanovima, ali to im je bila želja, ona je stalno ponavljala da želi da ostvari u ulozi majke - priča navodno izvor blizak paru za "Republiku".

- Naslov za naslovom! Baš sedimo ovako i čitam negde: "Ona je već nama najavila"... Ljudi, ja ću reći svima ako do toga dođe. Poslali su mi nedavno neki komentar: "Udadoše je za svakoga, ona za svakoga pristaje". Ne, nego je logično da kada si u dugoj vezi koja je zdrava i u kojoj postoji ljubav da je to neki sledeći korak. Nisam u vezi da bih traćila vreme. Uskoro punim 28 godina, normalno je da želim da se ostvarim kao majka i da budem nečija žena. Ako je suđeno, i ako to treba da se desi, desiće se, i rado ću reći "da" ako dođe do toga. Ne mogu da govorim sad o tome, ali logično je jer ne bih bila sa njim da u ovom trenutku to nije to - istakla je Ljubisavljevićeva nedavno u emisiji "Lično sa...".

I u komentarima ispod objave sa venčanja, ljudi su počeli da pišu da se stomačić već nazire i da Jovana izgleda kao da je u blagoslovenom stanju.

Poznati par se još uvek nije oglasio na ovu temu.

(Telegraf.rs)

Video: Misica otkrila da bi pravila svadbu 3 dana: Misica i Bogdan se spremaju na korak dalje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kaja

    22. jul 2024 | 16:30

    Jel ulaze u Elitu 8 zajedno

  • Dora

    22. jul 2024 | 17:00

    Dosadni ste sa 'balkanskom zvezdom'. Treba covek ceo zivot da bude 'Cecin bivsi'. Kao eto ona je neko. A prosecan IQ njenih obozavalaca je 50.

  • LA

    22. jul 2024 | 16:58

    Devojke, tako se to radi...jedan brak, drugi brak, treci...trudnoca I brak! A vi budite fine I cekajte pravog.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA