Danas se obeležava pet godina od kako je Stefanova Dijana izgubila bitku, a ovako je Karić govorio o njoj...

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Pre pet godina, na današnji dan, (22. jul), preminula je misica Dijana Milojković koja se dugo borila sa opakom bolešću.

Dijana je svojevremeno bila u velikoj ljubavi sa bivšim zadrugarom Stefanom Karićem, a u žižu interesovanja dospela je zbog svog nesvakidašnjeg odnosa prema karcinomu.

I posle mnogih motivacionih govora, nažalost, bitku  je izgubila, a ovako je Karić svojevremeno sa suzama u očima govorio o njoj.

Brojni mediji su pisali o tome, koliko je njihova ljubav velika, a Stefan je uz svoju devojku bio i u najtežim trenucima.

Bivša misica je u jednom trenutku zbog bolesti ostala bez kose, zbog čega se Karić takođe obrijao na ćelavo.

- Bila je uvek nasmejana, doterana, počela je međutim kosa da joj opada i zato smo se zajedno ošišali. Malo je tu bila poljuljana jer, normalno, kad se vidiš u ogledalu... Nije joj bilo svejedno, dok nije napravila tu periku. Bilo je kada joj je bilo baš dobro, a onda i kada joj je bilo baš loše. Niko nije mogao da vidi na njenom licu da joj nije bilo dobro. Ja sam to osećao! Duga je priča, ne želim da davim, to je neki deo naše te cele ljubavne veze. Išli smo i pokušavali na sve načine, verovali smo u sve. Šta god da nam neko kaže, mi smo probali, ali ona na kraju nije uspela - govorio je Karić u "Zadruzi 3".

(Telegraf.rs)

Video: Stefan Karić došao na svadbu Bore Santane

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dosado dosadna ...

    22. jul 2024 | 18:12

    Sto je ovo,pustite djevojku da odmara ...laka joj crna zemlja,na svake 2 mjeseca ova dosada o njoj.Ajde jadan kao da niko nije imao djevojku bez ti,pusti rumeni ispade da si je ti vise volio,nego majka joj koja je rodila !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA