Napokon! Oglasio se Ša nakon pretnji bivše žene Vanje Ignjatović: "Ne zanimaju me tajni materijali"

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Bivša supruga Nenada Aleksića Ša, Vanja Ignjatović, nedavno je zapretila reperu nakon što su isplivale njihove prepiske dok su bili zajedno.

Ona je istakla da će se uskoro saznati cela istina, a potom je objavila snimak na Instagramu i javno se obratila njemu i njegovoj devojci Mioni Jovanović.

- Samo da poručim mom bivšem mužu, Nenadu Aleksiću, uživaj sa svojom devojkom. Deset meseci ste bili pod kamerama, sad ste konačno u stanu bez kamera, uživajte u svom životu. Ostavite mene na miru, Nešice, zato što vrlo dobro znaš šta si radio i šta si sve izgovarao. Tako da možda bi ti bilo bolje da malo ućutiš, psssst - rekla je Vanja u snimku koji je objavila.

Svi su čekali da se oglasi Ša, što je sada i učinio, te je reper svojoj bivšoj supruzi imao da poruči samo jedno.

- Ne zanima me apsolutno, ni ona, ni njeni tajni materijali. Tu nema ništa što meni može da promeni život, gluposti. To govori o njoj, ako hoće da se bavi time. Mene to apsolutno ne zanima jer znam da sam čist pred Bogom. Doviđenja, prijatno što se tiče nje tiče. Uživam sa Mionom, prošlost me ne zanima - poručio je Ša, piše Pink.rs.

(Telegraf.rs)

Video: Rekao da više neće u rijaliti, ali šta li se to sprema: Lepi Mića uhvaćen sa bivšom zadrugarkom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA