Našem pevaču umrla supruga, ostao sam sa četvoro dece: "Bilo je teško..."

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Slaviša Spasić, nekadašnji učesnik muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno", izvanredan je pevač, te je jednom prilikom podelio i svoju privatnu stranu, priču o samohranom roditeljstvu.

Pevaču je pre 19 godina preminula supruga i ostao je sam sa četvoro dece koje je odgajio i izveo na pravi put.

Nije bilo lako kroz život, ali je sve prebrodio, zahvaljujući svom karakteru i vedrom duhu, uspeo je da se nosi sa svim problemima.

- Bilo je teško odgajati decu. Pevanjem i muzikom sam zarađivao i tako već 38 godina. Ranije sam igrao fudbal, ali sam prestao zbog muzike, jer su vikendima svadbe, krštenja i onda nisam mogao. Volim da slušam zabavnu muziku - rekao je on tada u pomenutoj emisiji.

Njegova priča je tada potresla sve, kao i Milicu Dabović koja je bila članica žirija u jednoj od epizoda u kojoj je Caki pojavio.

- Slaviša, hoću da vam kažem da ste za mene neverovatan čovek samim tim što ste i otac i majka, što ja govorim i za sebe da sam i otac i majka svom detetu i deca su sigurno ponosna na vas. Ako mi Žika dozvoli da dođem da vas zagrlim i poljubim - rekla je Milica tom prilikom.

(Telegraf.rs)

Video: Oglasila se Slađana o dečku Darkove majke: "Ja sam mu zvanična žena"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA