"Lukas kako dođe s Danijelom Vranić, pravo s vrata da pevaču 500 evra": Konobar iz Budve o srpskoj estradi

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Budva je oduvek bila glavno mesto za dobar noćni provod tokom letnjih dana na crnogorskom primorju.

Velike muzičke zvezde nastupaju tokom sezone, pune klubove, a nakon odrađene svirke uglavnom idu dalje. Međutim, ranije to nije bilo tako. I oni su voleli da se provedu za svoju dušu, opuste se ne razmišljajući da li će ih neko videti ili slikati.

Pre par godina je njima, ali i drugim poznatim ličnostima, omiljeno mesto bio jedan manji, mračniji lokal, u koji su redovno svraćali. Unutrašnjost tog kluba krije mnoge tajne estrade.

Raspitujući se o tom mestu, pripadnici sedme sile naišli su na konobara koji je nekad radio u tom lokalu.

U razgovoru se prisetio mnogih situacija sa poznatim ličnostima kojima je svedočio.

- Ništa više nije kao što je nekad bilo. Danas ovo mesto nema nekog smisla, slabo radi, a ni ti poznati više ne dolaze. Zato ni ja više tu ne radim. Nema vajde - započeo je priču sagovornik, koji zbog ljudi koje poznaje i nekadašnjih kolega ne želi da mu se javno otkriva identitet.

- Nekada su u klub zajedno dolazili Aca Lukas i Danijela Vranić. Voleli su viski više od svega. Sećam se da je jedino bilo bitno da uvek ima leda i da im čaše nikada ne budu prazne. I Dragan Stojković Piksi je dolazio, pa Marina Visković. Tad je bila u vezi s onim dečkom s kojim je bila deset godina. Klub je voleo i Saša Ćurčić, pa Džej Ramadanovski. E, to su bile za sve nas mnogo dobre noći - priseća se ovaj kelner i otkriva da li su poznati bili izdašni kada je u pitanju bakšiš:

- Lukas je uvek bio pravi džek, nikada nije imao zmiju u džepu. Kako dođe s Danijelom Vranić, ma pravo s vrata, čim kroči u lokal, da pevaču 500 evra. Saša Ćurčić je u klubu dočekivao zore. Bio je izuzetno druželjubiv i galantan, obožavao je da čašćava devojke koje su dolazile. U to vreme bio je baš pravi šmeker.

Posebno pamti sadašnjeg fudbalskog selektora Dragana Stojkovića Piksija:

- Kad nam je Piksi dolazio, ma svi smo skakali od sreće. Meni se dešavalo da bez 300 evra bakšiša ne izlazim iz smene, a muzika je tek uživala. U klubu je radila jedna pevačica, e od nje je Džej hteo da pravi muzičku zvezdu. Mnogo mu se sviđala, bio je ludo zaljubljen u nju, a ona žena visoka dva metra, a on, znate već...

Zvezda "Granda" Jelena Gerbec je u tom klubu počela karijeru, a on se i nje dobro seća.

- E da, Jelena Gerbec je ovde počinjala. Tadašnji dečko je nije ispuštao iz vida. Mnogo je bio ljubomoran. Imala je i neke probleme ona ovde s njim. Rasprave, svađe, to je baš bilo teško za nju - završio je sagovornik za Kurir.

Video: Rekao da više neće u rijaliti, ali šta li se to sprema: Lepi Mića uhvaćen sa bivšom zadrugarkom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA