"To je ozbiljno bacanje para" Tamara iskreno o poslu i estradi, s osmehom odgovorila Teodori: "Nema na čemu!"

 
A. M.
N. L.
A. M. N. L.
 
 
Čitanje: oko 5 min.
  • 0

Pevačica Tamara Milutinović ovo leto provodi radno i gde god da se pojavi puni klubove, pa je tako bilo i u Budvi na nastupu koji je ispratila naša ekipa.

Da sve bude još zanimljivije, njoj je usred nastupa nestala struja, ali je ona nastavila da peva, kao pravi profesionalac, i taj njen gest je javnost dočekala sa oduševljenjem.

Ona je sada pred kamerama Telegrafa u Budvi ispričala detalje o nastupu bez električne energije, pesmi "Cakum pakum" koja je, kako kaže, bez plaćene reklame našla svoj put do srca publike i postala hit, Teodori Džehverović, ćerkici i planovima za odmor.

No, razgovor smo započeli pitanjem o nestanku struje usred nastupa, pošto su ti snimci postali viralni na mrežama.

- Nestala je struja u celoj Budvi, zamisli ti to. (smeh) Meni je nestanak struje neka vrsta talije, mogu slobodno tako da kažem, zato što posle tog nestanka struje u klubu energija bude još jača i bolja. I kada se to desi, ja nikada ne prestajem da pevam. Pesma na kojoj je nestala struja, sa tom pesmom se nastavlja na suvo, pa onda kako mi padne na pamet. U zavisnosti od toga koliko smo dugo bez struje, biramo pesme, tako da šou stvarno bude top. I pre nestanka i posle nestanka, nisam se nadala tolikom broju ljudi, ali stvarno je bilo jako lepo.

Mnogi pevači se plaše nestanka struje, neki se "pogube", drugi prekinu nastup, ali Tamara napravi još jaču atmosferu.

- Prati me ta sreća kada nestane struje, pa bude još bolje. Nekako i prizivam da se to desi, bar na kratko, da bude još jače. Ako se pevač ne pogubi u tom momentu, nego nastavi da peva i da se smeje, bude pozitivan, ljudima to bude zanimljivo.

Otkrila je i da nema problema sa prekidanjem nastupa kada nestane elektična energija, a onda se dotakla i pesme "Cakum pakum" kao i da li je zadovoljna uspehom iste, pogotovo na Jutjubu.

- Nisam nikakvu reklamu gurala, pustila sam prosto pesmu da prirodno doživi svoju ekspanziju. Super je to prošlo. Imamo dosta pregleda. Ako mene pitate, ja sam prezadovoljna. I nije mi to toliko bitno koliko mi je bitno kako ljudi reaguju kada je pevam u klubu. Videla sam, onako prvi put sam osetila da je znaju, da je pevaju. Baš kada je nestala struja, ja sam krenula "Cakum pakum" da vidim šta se dešava, koliko pevaju. Tako da, stvarno sam prezadovoljna. Publika je pevala, ja sam samo krenula. Bitno je da ja krenem, da oni mene čuju, bar koliko toliko da sam ja počela neku pesmu, da bi oni nastavili.

Pevačica je ispričala i gde voli da letuje, da li više voli plaže sa manje ljudi, i naravno, da li se skriva od paparaca kojih je leti puno crnogorsko primorje.

- Nisam dugo bila na letovanju u Crnoj Gori. Ovde, generalno, dolazim samo da radim. Ali kada dolazim u Crnu Goru, najviše volim da idem u Ulcinj. Dole su mi plaže kao da sam u nekoj Španiji i nekako je privatnije nego ovde. I čistija mi je voda. Tako da, razmišljala sam malo pre, baš sam pričala sa kolegom da možda u avgustu, nakon poslednjeg nastupa u Crnoj Gori, dođem sa ćerkicom ovde da malo oseti vodu, more. Videćemo - rekla je i nastavila o fotošopiranju i paparacima, kao i da li ima problem da se skine u kupaći:

- Postala sam sramežljiva s godinama. Jeste da pazim, a kad bih imala višak kilograma verovatno se ne bih skinula. Ne izbacujem te neke slike preterano u poslednje vreme, baš sam nešto neaktivna na Instagramu. Nemam ni problem sa Fotošopom, tako da, šta znam, verovatno mi ne bi bilo svejedno, ali posle nekog vremena bih se opustila.

Svaki dan provodi sa mužem i ćerkom, a otkrila je i šta planira za odmor.

- To sve zavisi od Darkovog ugovora, ako bude bilo prostora za to, naravno da ćemo otići negde. Iskreno, meni je malo to stresno zbog nje, mislim da je još mala za to, to je maltretiranje deteta da ga vodiš tako malog na more. Šta ona zna sad da je to more... samo će da joj bude vruće i da bude nervozna i da nama svima presedne. Tako da bih sačekala bih još malo, možda tamo negde u novembru, decembru bih je odvela negde, to nam je neki plan. Za sada ne.

Kada ide na nastupe, ćerkicu ostavlja kod bliže porodice.

- Ostavljam je kod ujne, snajke i kod mojih roditelja, tu sam najsigurnija i najmirnija. Znam da je okružena sa puno ljubavi, da se svi oni raduju kada ona dođe, da su presrećni, tako da eto, tu mi je najsigurnija.

Inače, u medijima se nedavno ponovo digla velika bura oko pevačicinog odnosa sa Teodorom Džehverović sa kojom je bila u grupi "Đavolice". Tamara je svojevremeno ispričala da je mnogo pomogla Teodori na početku karijere jer ona nije ni trebalo da bude u grupi, kao i da je mnogo plakala zbog nje, ali kada su Teodoru upitali za to ona se samo zahvalila na pomoći i odbila je dalje komentarisanje, a na konstataciju da njih dve liče kratko je rekla da je Tamara lepa devojka i opet se zahvalila na tome.

Pitali smo Tamaru da prokomentariše sve to, ali i ona je bila "kratka", ali sa osmehom.

- Pa dobro, pošteno, nema na čemu! (smeh)

Ove godine je na srpskoj estradi objavljeno oko 250 pesama, a "Cakum pakum" je jedna od onih koja se izdvojila i postala hit, a Tamara tek sad "daje gas".

- Stiže nova pesma, ne volim nešto puno da obećavam, pa to da ne ispunim posle. Nadam se, eto, neka jesen, tamo pred Novu godinu stiže još jedna pesmica. Nisam trenutno razmišljala o albumu, možda tek tamo negde na proleće, ajde o tom potom, ali za sada imam jednu pesmu koja mi se jako dopada, pa ćemo videti.

Tamarina koleginica Jana je rekla da je njoj snimanje albuma sad bacanje para, a nas je zanimalo šta pevačica misli o tome.

- Potpuno se slažem, jako mali broj pevača, po mom mišljenju, treba da se usudi da snimi album. Svako ko je to uradio, to je bilo ozbiljno bacanje para, ali eto, da se kaže da imamo album, mislim da je to razlog.

Kompletan razgovor pogledajte u videu iznad.

(Telegraf.rs)

Video: Tamara Milutinović otkrila detalje sa venčanja: "Nije bilo šerpi, ali praznih koverti jeste"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA