Car kaže da ga je Maja zvala posle izlaska iz rijalitija: Bivša ljubavnica se oglasila i poslala oštru poruku

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Filip Car je otkrio da ga je zvala Maja Marinković po ozlasku iz r8ijalitija "Elita".

On je spomenuo da je bio sa društvom i da ga je starleta pozvala sa skrivenog broja i da mu se smejala.

- Šta ti misliš? Malo sam otvorio dušu kad je Aleksandra u pitanju, jer sam nemoćan. Zove me broj sakriven, rekao sam drugovima. Nikad nisam bio drukara, krio sam neke stvari. Znam i šta sam im babe radile, a ne one. Rekao sam joj: "Reci, Majo", a ona krene da se smeje i kaže: "Šta radi Lemurčina". Ona neka demantuje. Nemojte da kažete. Aleks me je baš razbesnela, rekla je da može da kumuje meni i Maji. Nisam čuo da je Maja nešto rekla za dete. Maja je krenula da se smeje preko telefona, ja sam joj lepo rekao da imam svoje probleme i da ganja svoje j*bače. Lepo sam joj rekao da me ne zove i da nisam zainteresovan. Ona nije krila ništa u rijalitiju, rekla je da je zaljubljena, ali ja kad dođem... Ne kažem da sam frajer, ali imaš ljude na koje je čovek slab, kao ja na Aleksandru, nekad na Dalilu ili Maju. Tako je i Maja, ja sam joj ta figura koja kad dođe može da joj poništi svaku emociju - govorio je Car, pa otkrio da li će se videti sa Majom.

- Ne, lepo sam joj rekao. Ovo ne treba da shvati kao drukanje, ako je istina neka kaže da je istina i da je imala potrebu jer me nije dugo videla. Lepo sam joj rekao. Posle toga je bilo još par puta poziv bez broja, ne mogu da kažem da je ona jer je ćutala, posle je išla ona pesma( Šako Polumenta "Nemoj da se bojiš") - rekao je, a nedugo zatim se oglasila i Maja Marinković.

- Zaista se ne bih bavila svojim bivšim odnosima, to je za mene završena priča. To što drugi meni šalju poruke, zovu sa skrivenog, pa kada vide da ne odgovaram na poruke i pozive, optužuju me da sam spominjala nečiju trudnoću, samo sam htela da objasnim da ja to nijednog trenutka nisam rekla, niti sam monstrum da se time bavim - rekla je Maja za Pink.

(Telegraf.rs)

Video: Ljudima "popadale vilice" kad se pojavila Maja Berović: Ovako zgodna nikad nije bila

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA