Opa! Milica Pavlović došla da gleda Orlove u Areni! Svi se pitaju zbog koga je tu, a stajling je posebna priča

 
E. J.
E. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 9

Večeras se u Beogradskoj areni igra prijateljska utakmica pred početak Olimpijskih igara, a naši košarkaši odmeriće snage sa reprezentacijom Japana.

Brojni ljubitelji košarke i reprezentacuje došli su da bodre naše Orlove, a veliko iznenađenje bio je dolazak Milice Pavlović!

Naš fotoreporter uhvatio je regionalnu muzičku zvezdu po dolasku na VIP ulaz i prvo što je zapazalo za oko je njen stajling i izdanje u kom nemamo priliku često da je vidimo.

Ona je izabrala sportsku eleganciju, kako i priliči ovakvom događaju, a činjenica je da joj ovakav "fazon" i te kako stoji i da u prirodnom izdanju izgleda odlično.

Kako se da primetiti, Milica je ponela Balensijaga patike, Versaće naoče i Prada torbicu, a ono što je nepoznanica i pitanje koje se samo nameće jeste - zbog koga je Milica ove noći tačno u Beogradskoj areni i da li više od cele reprezentacije bodri možda jednog njenog člana...

(Telegraf.rs)

Video: Milica Pavlović u haljini sa venčanja ušla na niški aerodrom: Ljudi ostali u čudu!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brk

    21. jul 2024 | 21:28

    Zivi nismo da saznamo zbog koga je i čega je leskovačka ljanka u Areni!? Javite barem do ponoći da bi mogli na miru da spavamo

  • Jelena

    21. jul 2024 | 22:24

    Hahahaha, zbog koga bi dosla kad je posla sa devojkom, vidite kako se drze za ruke!

  • Aca

    21. jul 2024 | 20:51

    Zbog muškaraca sigurno nije ona se opredelila odavno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA