"Krenuo je hladan znoj i pao sam pored bankine": Nakon što je hospitalizovan, Desingerica otkazao nastupe

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, završio je u bolnici, a sada je otkrio u kakvom je stanju.

Desingerica ističe da ne zna šta mu se desilo, da ga je izbio hladan znoj i da mu je i dalje loše.

- Imao sam dnevnu žurku, verovatno je od premora, nespavanja, ne znam... Radim sve vreme, svaki dan. Kad sam krenuo iz Budve za Požarevac, na nastup, na pola puta mi se pritisak srozao, ubledeo sam, krenuo je hladan znoj, pao sam pored bankine, odmah su me odvezli u bolnicu. Tamo su mi dali injekcije, infuzije, jedva sam došao do kuće. Evo i sad mi je baš loše, drhtim ceo. Gornji pritisak mi je bio 80, modar sam bio ceo, ne znam šta mi se desilo - rekao nam je Desingerica.

Reper nam je rekao da je juče i danas otkazao nastupe, a da sledi nastup u Crnoj Gori, za koji se nada da će proći kako treba.

- Otkazao sam juče i danas nastupe, danas idem za Crnu Goru, verovatno ću da izguram se, videćemo - rekao je on za Blic.

Podsetimo, Desingerica se oglasio na svom Instagram profilu i podelio fotografiju iz bolničkog kreveta, pružajući svojim fanovima informaciju o svom zdravstvenom stanju.

- Kad sistem blokira - naveo je reper u svojoj objavi, da bi se nekoliko sati kasnije ponovo oglasio iz bolnice:

- Ko rano rani, to nemoj biti ti.

Ovaj događaj zabrinuo je mnoge njegove fanove, ali prema njegovom izgledu na fotografiji, može se pretpostaviti da je za sada sve u redu.

Inače, ovo nije prvi put da reper završava u bolnici zbog premorenosti, te će reper, kako mnogi komentarišu, morati da pripazi na zdravstveno stanje.

(Telegraf.rs)

Video: Indira javno prokomentarisala Andreanu, pa spomenula i Barbaru: Ove reči joj nikad neće zaboraviti

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA