Saša Ćurčić potrošio milione, pa ušao u rijaliti zbog kog se kaje: "Kada novca nestane, stvari se menjaju"

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 6

Proslavljenog jugoslovenskog fudbalera Sašu Đanija Ćurčića, dugo nismo imali prilike da vidimo u medijima, dok se nije dogodio rijaliti "VIP Veliki Brat" 2007. godine u kom je i pobedio, a kasnije se pojavio u rijalitiju "Parovi".

Saša je bio uspešan fudbaler u Engleskoj, te je tada govorio o luskuzu u kom je uživao, ali i kako je bilo kada je tome došao kraj.

- Nakon što sam napustio Madervel, sledećih par godina bile su prava noćna mora za mene. Svi prijatelji su me zaboravili, čak i moji stari saigrači. Bio sam samo ja i centar za nezaposlene u Londonu. To je bila katastrofa. Izgubio sam tada par miliona funti. Trošio sam novac na sve na šta fudbaleri najčešće i troše - noćne klubove, brze automobile, šoping, ma bila je to non-stop žurka. Sa sobom sam uvek vodio pratnju od 15 ljudi dok sam živeo u Londonu i Njujorku. Ali su svi oni bili teške propalice. Kada si bogat, svi žele da se druže sa tobom. Kada novca nestane, stvari se menjaju - ispričao je pre nekoliko godina Ćurčić za "SanSport", i dodao da je tada izgubio i kuću u Boltonu i prodao bukvalno sve što je posedovao.

Đani je progovorio i za domaće medije pre nekoliko godina.

- Kada ste bogati, svako hoće da se druži sa vama. A onda se sve promeni. Nema više nikog. To je za mene bila velika životna škola. Kao da sam studirao na Oksfordu i Kembridžu smer - život - rekao je Ćurčić 2013. godine, i dodao:

- Kupio sam autobus, koji inače ne može da se kupi. To su bile lude žurke, a istina je da sam njime otišao na trening pravo sa žurke, ali samo jednom. Autobus je imao dva sprata, kožna sedišta, a ja sam tada sedeo zavaljen na gornjoj platformi i stigao na trening.

Nekadašnji fudbaler priznao je da je ponekad bio i sa 20 devojaka odjednom.

Posle pobede u rijalitiju Đani je u jednom trenutku izdao i knjigu, a onda je otvorio i školu fudbala.

Postao je trener u Kini.

- U Šangaj sam došao preko prijatelja i saigrača iz Kristal Palasa, koji je Kinez. Zavoleo me je i pozvao me je da dođem tamo da budem trener. Sada zarađujem od 25.000 do 35.000 dolara mesečno - otkrio je Ćurčić prošle godine za domaće medije.

Kako je i sam jednom prilikom izjavio kada je ušao u trenerske vode, Ćurčić se pokajao zbog ranijih ulazaka u rijaliti.

- Gorko se kajem što sam ušao u prvi rijaliti. Rijaliti su kao tetovaža i navučeš se, dođe jedan, drugi, treći. Ja sam video da je to postala jedna magnetna rupa koja te privlači. Shvatio sam da nisam za to, presekao sam i promenio sam život iz korena, vratio sam se fudbalu. Ja sam imao karijeru i pre rijalitija, ja sam fudbaler koji ima svoj brend od kojeg je živeo, živim sad i živeću. Završio sam sa pričom u rijalitijima i želim da svi zaborave. Trener sam, ambasador sam jednog prvoligaškog kluba i ne želim da mi ovo ruši moju reputaciju koju sam gradio i za koju sam se izborio da je vratim - ispričao je ranije, piše Blic.

(Telegraf.rs)

Video: “To je svima čudno, ljubav je ostavila traga”: Prvi intervju Zorane i Mc Stojan nakon raskida

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    21. jul 2024 | 16:52

    Propalica vodio sa sobom propalice u provod i zivotni ponor...kada si ostao bez para Cira,Savo i ostali momci su ti novcano pomogli,jedino si nastavio da se ponasas i budes propalica

  • bg

    21. jul 2024 | 16:41

    Nazalost obrukao se pruzajuci podrsku av u

  • Zoja

    21. jul 2024 | 17:46

    Nesta para,nesta i drugara.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA