Ovo je sestra Divne DNK: Obe imaju isti deformitet, a Milicu smo imali prilike jednom da vidimo u "Zadruzi"

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Divna Milanović postala je poznata javnosti kao Divna DNK, kada se pojavila u istoimenoj emisiji na televiziji Pink.

Jedan od glavnih razloga učešća Divne u rijaliti programu "Zadruga" je, po njenom priznanju, novac, koji joj je potreban kako bi mogla sebi da priušti operaciju kičme, odnosno uklanjanje grbe koju ima od rođenja.

Njena sestra Milica takođe je rođena sa istim deformitetom, a ni jedna ni druga, još uvek nisu uspele da ga otklone. Milicu je javnost mogla da vidi pre nekoliko godina, kada je tokom novogodišnjih praznika posetila svoju sestru u rijalitiju.

Divnu Milanović i Marka Kocića, poznatije kao Divna DNK i Marko DNK, domaća javnost je upoznala upravo kroz emisiju "DNK", a kasnije i kroz njihovo učešće u rijalitiju "Zadruga".

Divna ima dve sestre i tri polubrata, a jedan od braće je svojevremeno otkrio šta je uzrok toga što njegove obe sestre imaju problema sa kičmom.

- Divna je rođena sa tim, a i sestra. To je nedostatak nekog vitamina. Otac je kriv! Ne može čovek sa 60 i nešto godina da pravi decu - rekao je jednom prilikom polubrat Divne Milanović.

(Telegraf.rs)

Video: Oglasila se Slađana o dečku Darkove majke: "Ja sam mu zvanična žena"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA