Desingerica ponovo zgrozio javnost! Pljunuo devojci u usta, Seka Aleksić burno reagovala: "Sledeće je..."

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 13

Pevačica Seka Aleksić oglasila se na društvenim mrežama povodom ponovnog šokantnog nastupa Dragomira Despića, poznatijeg kao Desingerica u kom se vidi kako devojci iz publike pljuje u usta, a ona plazi jezik, širom otvara usta "da joj nešto ne ispadne"!.

On ne prestaje da intrigira javnost od samog početka muzičke karijere, publika je podeljena kada je on u pitanju, iako ima dosta fanova i ljudi koji vole njegov lik i delo, postoje i oni koji ga ne podržavaju.

Desingerica je na jednom od poslednjih nastupa bacao kore na publiku, razbijao jaja, rendao kačkavalj, a u Budvi u jednom klubu je u jednom trenutku legao na sto, a njegovi fanovi su "nagrnuli" na njega, kako bi ga usnimili i dodirnuli.

Međutim, sada se Seka Aleksić oglasila na platformi "X", te je podelila njegovu fotografiju sa nastupa kada je pljunuo devojci u usta, a prizor je zgrozio sve.

- Rekla sam vam da je sledeće p***nje po njima - napisala je Seka na društvenim mrežama.

Podsetimo, Seka je nedavno podelila video na svojoj platformi "X", u kom Desingerica jednom momku iz publike gura stopalo u facu, da bi isti dečko počeo da liže Despićevo stopalo što je izazvalo opšte gađenje javnosti.

- Imam utisak da im je izvadio i polni organ da bi isto ovo radili. Koliko je sve poremećeno, koliko je sistem vrednosti izgubio svaki smisao. Desingerica se ustvari za***ava sa njima. Svaka mu čast - napisala je pevačica.

Desingerica osim toga što redovno "krsti" publiku svojom patikom po glavi svoju publiku, na nedavno završenom Belgrade Music Week festivalu je na binu izašao u sanduku, što je iznenadilo njegove brojne fanove.

(Telegraf.rs)

Video: Desingerica napravio haos u jednom crnogorskom klubu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    21. jul 2024 | 13:13

    Fuj i ove devojke a on je preterao sve moguce granice. Sta ova omladina gleda i dozivljava. Sve zlo nam dolazi od zapada. Zabraniti im takve prostacke nastupe.

  • Joffrey

    21. jul 2024 | 13:18

    Iako ne može on biti jedini krivac,ne postoji mogućnost da se zabrani publici da se ponižava,osim da mu potpuno zabrane pojavljivanje u javnosti.

  • Demi

    21. jul 2024 | 13:17

    Kad vidim publiku, sve mi je jasno!!! Samo mi nije jasno gde su roditelji?? Možda bi mi dete jednom otišlo na njegov kao koncert, sigurno više ne bi!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA