Aneli Ahmić priznala da li je u kontaktu sa Asminom: Na ovim mestima bi želela da pronađe mir nakon Elite

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Aneli Ahmić, završila je kao drugoplasirana učesnica "Elite" i ponela nagradu od 50.000 evra, a sada je otkrila gde planira da živi.

Iako je prethodnih 10 meseci živela u Beogradu, ne vidi sebe u ovom gradu.

- Još razmišljam gde ću živeti - kazala je prvo, pa navela da u obzir dolaze samo dva grada.

- Ili Dubrovnik ili Zagreb - istakla je Ahmićeva.

Na pitanje da li je Asmin kontaktirao posle rijalitija, kratko je za "Pink" poručila:

- Ne.

Aneli je, inače, rekla da će sa Asminom komunicirati samo na jedan način.

- Nemam emocije prema Asminu. Sa njim ću da razgovaram samo preko advokata. Nisam ga kucala, ne znam kako mu ide profil, nisam gledala ni njega ni Staniju. On je za mene najgori čovek koji se pojavio u mom životu - kazala je bila Aneli.

- Nisam još svesna da sam sa njim tri godine delila krevet. Ja sam mislila unutra da će nešto da se desi, a kad sam izašla ništa nisam gledala... - dodala je ona.

Inače, nakon deset meseci boravka u zatvorenom prostoru i silnih obaveza oko snimanja nakon završetka rijalitija, Aneli se ostvario san da zagrli svoje dete.

Ona je juče otišla u Sarajevo kod svoje porodice, a tamo ju je dočekala upravo njena ćerka Nora nasred ulice. Jedna drugoj su potrčale u zagrljaj, a Aneli je zaplakala od sreće kada je videla svoju mezimicu posle dugog perioda.

Podsetimo, Aneli je nedavno otkrila da li ima emocije prema Asminu.

- Ne. Sa njim ću da razgovaram preko advokata. Nisam ga kucala, ne znam kako mu ide profil, nisam gledala ni njega, ni Staniju. On je za mene najgori čovek koji se pojavio u mom životu. Nisam još svesna da sam sa njim tri godine delila krevet. Ja sam mislila unutra da će nešto da se desi, a kad sam izašla ništa nisam gledala - rekla je Aneli, pa otkrila da li se kaje zbog veze sa Janjušem.

- Kajem se zbog svojih postupaka, na kajem se zbog veze jer je to čovek kog sam najviše volela. Ja slušam svoje srce, nije za razogovor sa Janjušem. Ne gledam u budućnost, ne znam šta će da se desi za mesec ili dva. Nemam pitanje koje bih ga pitala. Abortirala sam dete, bila je takva situacija, ja sad nemam šta da ga pitam - istakla je ona za Pink.rs.

(Telegraf.rs)

Video: Aneli osvojila drugo mesto, evo da li joj je Janjuš čestitao: "On za mene više ne postoji"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ko su ovi?

    21. jul 2024 | 16:20

    KO SU OVI? NEKI NAUČNICI??. DOKTORI NAUKA? HIRURZI?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA