Miona i Ša nerazdvojni nakon "Elite": Ona je otišla od kuće i potpuno se posvetila reperu, ovako provode vreme

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 4

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša su ostali zajedno nakon završetka rijalitija, iako se njena porodica ne slaže sa tim odnosom.

Par se više se ne odvaja jedno od drugog, žive zajedno, te svaki slobodan trenutak uživaju, a sad je Nenad objavio priču, koju je ona podelila.

Oni su završavali obaveze, te su izašli do jednog kafića, gde su popili kafu i pokazali kako provode dan, a jasno je da se Miona skroz posvetila reperu otkako su napustili rijaliti.

Podsetimo, Miona i Ša su nedavno otkrili detalje privatnog života.

- Baš lagano, klopica, razvlačenje, gledanje tv-a - dodala je ona, pa otkrila kako je prošao susret sa roditeljima u Kragujevcu.

- Bili su ljuti, baš, baš. Ušli smo u razgovor, pokazivali su mi šta se dešavalo, klipove i objave, ja sam objašnjavala da nije tako. Ušli smo u malu raspravu, ja sam pokupila svoje stvari, otišla nazad i to je sve. Ja verujem da će biti bolje - rekla je Miona, pa je Ša otkrio kako su njegovi roditelji prihvatili Jovanovićevu.

- Bili su suzdržani, to mi je drago, ćale nije bio oštar i surov, samo mu je bilo žao što se tako dešava. Oni su super prihvatili Mionu, stalno je pozdravljaju... Biće spontano do burazera i keve, stalno pitaju za nju - govorio je Ša.

Nenad je prokomentarisao i to što ga Ivana, bivša žena, nikad ne pljuje u javnosti, samo je jednom istakla da joj je žao jer mu je karijera krenula nizbrdo, ali da nije imala scene s njim kakve je imao u rijalitiju.

- To je zato što zna kakav je život imala sa mnom i kako smo funkcionisali. Ovi koji me pljuju takođe znaju kakav život su imali, ali kad ne želim da se vratim tim odnosima udare po meni i budem najgori, a znam da nisam najgori. Neko sa kim sam bio šest i po godina može iz prve ruke da kaže - rekao je Aleksić za Pink.rs.

(Telegraf.rs)

Video: Prva izjava Anite Stanojlovic nakon pobede, pomenula Matoru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA