"Branka laže i manipuliše ljudima": Oglasila se Slađana o dečku Darkove majke: "Ja sam mu zvanična žena"

 
A. M.
A. Š.
A. M. A. Š.
 
 
Čitanje: oko 4 min.
  • 0

Posle oglašavanja Branke Lazić da je sa njom i Draganom sve u najboljem redu i da su zajedno, opet se oglasila Slađana Nikolić.

Ona je redakciji Telegrafa poslala audio poruku i naglasila da je Draganova žena kao i da Branka laže.

Takođe je poslala fotografiju zaljubljenog para sa Draganovog broja telefona koju vidite na naslovnici.

Slađaninu izjavu prenosimo  celosti:

- Dobro veče. Ja se zovem Slađana. Pročitala sam komentar Branke Lazić. Želela bih samo da se oglasim i kažem da Branka Lazić laže i manipuliše drugim ljudima. Žena umišlja da je ona sa Draganom Paunovićem još zajedno. Branka Lazić nije sa Draganom pre našeg odmora, a to šta sam ja Draganu i Dragan meni, to trebate vi da proverite. Ona može da priča šta god hoće. Sva deca neka su živa i zdrava. Da li imamo mi dete, da li nemamo, šta smo mi, to vi treba da proverite. Što se tiče Branke, Darkove mame, Branke Lazić, ona uopšte nije sa Draganom, nego jednostavno hoće da se opere od Brestača, pošto je Brestač jedno selo, ja nemam ništa protiv, ali tamo nema ni signala kako treba, pa ona hoće, sramota je... pošto je muž umro, nek mu je laka crna zemlja s Milanom. Ja čoveka znam, stvarno je bio jako dobar čovek i žao mi ga je. Ona je tako brzo Milana zaboravila i prežalila, pa se zaljubila. Ko se zaljubi, glavu gubi. E tako i Branka, ali kod nje je samo interes. Ona je žena iz interesa, ona nema ljubavi. Dragan je mislio da postoji ljubav između njih dvoje, ali tu ljubavi nema. Ja bih želela samo reći da Branka laže. Da je jako veliki lažov... žena lažov. Što se tiče njene familije Lazić, nemam ništa protiv. Dosta sam toj familiji bila dobra vila. Znaju oni sve zašto i kako. To može da potvrdi Beč i okolina. A šta oni misle, to je njihovo. I neka su svi živi i zdravi, samo mene neka ne stavlja usta. Ja vas to molim. Toliko od mene. Prijatno. Laku noć - rekla je Slađana u audio poruci koju možete čuti ispod.

Podsetimo, danas, 20. jula Branka je pričala o celoj priči sa Slađanom za Telegraf.

- Ne želim da spominjem njeno ime. Ona je nebitna žena u svemu ovom da se njeno ime piše po novinama i u javnosti, jako je nebitna - rekla nam je Branka.

- Zašto onda ona priča da su u braku? Dragan nam je isto rekao da je samo prijateljica.

- Pa ne znam, verovatno bi ona to želela, pa ne zna kako. Sa mnom i Draganom je sve u redu, u vezi smo. Naravno da je sve okej. Ona se nešto meša, ali dobro - rekla nam je Branka.

Međtum, Dragan je takođe za Telegraf rekao da Slađana nije njegova žena već prijateljica sa kojom sarađuje 30 godina.

- Slađana i ja se znamo 30 godina, ona živi u Austriji, mi sarađujemo, poslovni smo prijatelji i znamo se odranije... Naši Srbi u Austriji vole da dižu prašinu oko svega....I tako je ispalo, jeste ona bila sa mnom i na moru, sa mojom ćerkicom. Branka je bila u toku, ali nije mogla da ide, ostala je u Brestaču zbog unučića, sad su na raspustu, a ja u to vreme sam bio na odmoru i nisam mogao drugačije zbog moje ćerke, zato što je otišla sa svojom majkom i svojom braćom na odmor. Slađa je bila sa nama zbog moje ćerkice i zbog jednog spota koji je pripremamo u Solunu. Više poslovno nego privatno, a Slađa se nešto naljutila, došlo je do nesuglasica, ona je dala izjavu za "Svet", ali to nije baš tako bilo - rekao je Dragan i nastavio priču o porodici:

- Ja sam razveden još od 2018. godine. Bivša žena nije poznata ličnost, nema veze sa estradom. Bili 12-13 godina u braku, jednostavno nije išlo. Imamo troje dece zajedno, a iz prvog braka imam sina (25) i ćerku (23), oni žive u Holandiji. Prva supruga je bila Holanđanka, druga Srpkinja iz Nemačke, u dobrim smo odnosima, njoj je isto smešno ovo što pišu za Slađu, tako da imam ćerku Emiliju ali ne sa Slađom već sa mojom bivšom ženom - rekao je skoro Dragan za Telegraf.

Postavlja se pitanje kako će se ova brestačko-bečka telenovela odvijati jer za sada kako stvari stoje, Slađana i Dragan su zajedno, a po Branki, ona i Dragan su zajedno.

(Telegraf.rs)

Video: “To je svima čudno, ljubav je ostavila traga”: Prvi intervju Zorane i Mc Stojan nakon raskida

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA