Brutalna izjava majke Darka Lazića o Draganovoj "ženi": "Nebitna je, ona bi želela da su u braku!"

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 8

Majka pevača Darka Lazića, Branka Lazić je u vezi je sa Draganom Paunovićem.

Nedavno je biznismen otkrio da su se tajno venčali, registrovali da su partneri zbog lakšeg Brankinom putovanja u Austriju i zemlje Evropske unije.

Međutim, u celu priču se "umešala" izvesna Slađana Živković koja je redakciji poslala njihove zajedničke fotografije.

Slađana tvrdi da su njih dvoje i dalje u braku, da žive u Beču, ali i da žele da ih Branka ostavi na miru.

- Gagi i ja smo u braku i imamo zajedničku ćerku sa kojom smo bili na moru. Branka, neka joj je sa srećom, ništa nemam protiv žene i ne znam što toliko diže prašinu, bolje da ćuti i gleda svoj život. Gagi i ja smo zajedno i živimo u Beču gde ja imam kuću, našu zajedničku kuću - rekla je Slađana, pa dodala:

- Bili smo jedno vreme razdvojeni, ali smo ponovo zajedno. On meni daje životnu energiju kao i ja njemu. Zajedno smo, srećni sa našom ćerkom. Branka bolje da nas ostavi na miru, mi nju ne diramo i ne znam šta hoće od nas! Dragan i ja smo godinama u braku, srećni smo i razmišljamo pozitivno - zaključila je ona za Telegraf, ali...

Mi smo pozvali Branku Lazić ne bi li nam ona razjasnila šta se zapravo dešava u celoj ovoj priči, a Slađanino ime ona ne želi ni da spominje.

- Ne želim da spominjem njeno ime. Ona je nebitna žena u svemu ovom da se njeno ime piše po novinama i u javnosti, jako je nebitna - rekla nam je Branka.

- Zašto onda ona priča da su u braku? Dragan nam je isto rekao da je samo prijateljica.

- Pa ne znam, verovatno bi ona to želela, pa ne zna kako. Sa mnom i Draganom je sve u redu, u vezi smo. Naravno da je sve okej. Ona se nešto meša, ali dobro - rekla nam je Branka.

Inače, Dragan je skoro pričao za Telegraf i takođe napomenuo da mu je Slađana samo prijateljica i da sarađuju poslovno 30 godina.

- Slađana i ja se znamo 30 godina, ona živi u Austriji, mi sarađujemo, poslovni smo prijatelji i znamo se odranije... Naši Srbi u Austriji vole da dižu prašinu oko svega....I tako je ispalo, jeste ona bila sa mnom i na moru, sa mojom ćerkicom. Branka je bila u toku, ali nije mogla da ide, ostala je u Brestaču zbog unučića, sad su na raspustu, a ja u to vreme sam bio na odmoru i nisam mogao drugačije zbog moje ćerke, zato što je otišla sa svojom majkom i svojom braćom na odmor. Slađa je bila sa nama zbog moje ćerkice i zbog jednog spota koji je pripremamo u Solunu. Više poslovno nego privatno, a Slađa se nešto naljutila, došlo je do nesuglasica, ona je dala izjavu za "Svet", ali to nije baš tako bilo - rekao je Dragan i nastavio priču o porodici:

- Ja sam razveden još od 2018. godine. Bivša žena nije poznata ličnost, nema veze sa estradom. Bili 12-13 godina u braku, jednostavno nije išlo. Imamo troje dece zajedno, a iz prvog braka imam sina (25) i ćerku (23), oni žive u Holandiji. Prva supruga je bila Holanđanka, druga Srpkinja iz Nemačke, u dobrim smo odnosima, njoj je isto smešno ovo što pišu za Slađu, tako da imam ćerku Emiliju ali ne sa Slađom već sa mojom bivšom ženom - rekao je skoro Dragan za Telegraf.

(Telegraf.rs)

Video: Evo kako se Lazići šale dok se voze: "Moj muž kaže da moj tata boljeg zeta nije mogao da dobije"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA