Seka Aleksić javno reagovala nakon što je Tea Tairović zakazala drugu Arenu: Imala je da poruči samo jednu reč

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Mlada zvezda Tea Tairović zakazala je prvi koncert 21. septembra u Beogradskoj areni, ali je zbog munjevite brzine rasprodatih karata odlučila da zakaže i drugi na istom mestu.

Pevačica je juče, 19. jula, na radost njenih fanova, objavila na Instagramu najavu drugog koncerta, zakazanog za 22. septembar, te su joj na ovom uspehu čestitale brojne kolege, a jedna od njih je i Seka Aleksić, koja joj je javno pružila podršku.

Ona je podelila fotografiju mlađe koleginice Tee Tairović, odnono najavu za pomenuti drugi koncert koji je pušten u prodaju, a očekuje nas u Beogradskoj areni.

- Bravo! - napisala je ona u opisu slike.

Podsetimo, Ceca Ražnatović je neko ko je uvek isticao da voli da podrži mlađe kolege, što je svojim delima i dokazivala, pošto se nikada nije libila da ih pohvali i istakne kad joj se neko baš dopada.

Tokom godina mnogima je davala podršku, što kao mentor u takmičenju, što privatno, a nedavno je nesebično pohvalila Teu Tairović, koja je zakazala solistički koncert.

Naime, na pitanje na čiji koncert ona želi da ode, Ceca je kao iz topa odgovorila.

- Planiram da idem na koncert Tee Tairović! Ja tu devojku privatno volim i upoznala sam je, ona je jedno drago biće i izuzetno talentovano devojče, apsolutna sam joj podrška i kvalitetan je čovek. Ona nije feler, nije fejk, iskrena je u tome što radi i zato ima ogroman uspeh - nahvalila je folk zvezda Teu.

(Telegraf.rs)

Video: Ovako vrući ples Tee Tairović do sada niste videli

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA