Sanja Maletić postala majka u 52. godini: Objavila fotografiju i pokazala kako uživa u novoj životnoj ulozi

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 4

Pevačica Sanja Maletić (52) postala je majka 28. juna, nakon duge borbe za potomstvo, a sada je pokazala kako uživa u novoj životnoj ulozi.

Sanja je ostvarila svoj najveći san, te je na svet donela zdravu i lepu devojčicu kojoj su roditelji dali ime Vanja.

Ona je sada objavila fotografiju na Instagramu, te pokazala kako izgledaju kolica koje je izabrala za svoju naslednicu, te dodala u opisu tri stikera u obliku srca.

Podsetimo, na Vidovdan je rodila zdravu i lepu devojčicu, koja je dobila ime Vanja. Sanja je sada prvi put progovorila o trudnoći i porođaju.

- Stiglo je preko 10.000 poruka, potrudiću se svima da odgovorim. Na svet je došla jedna čarobna devojčica koja se zove Vanja Stepanović, ona je čudo Božije, rodila sam je na Vidovdan. Govorila sam ja i o svojim neuspesima, to traje sedam, osam godina, onda ideš dalje, dok sam živa dok priroda i Bog kažu da može, ja ću da probam. Odabir lekara je kod mene bio presudan. Prva etapa je bila priprema, bila sam u Solunu kod izvrsnog stručnjaka, bilo je jako lepo iskustvo tamo. Onda me je preuzeo doktor u Beogradu, pružili su mi dosta ljubavi, dali su snagu i meni i mojoj bebi. Imala sam sreću i mogu da se zahvalim Gospodu Bogu. Nije bilo moguće usvajanje zbog mojih godina. Borba je trajala sedam, osam godina. Nisam krila, mnogo njih me je videlo. Budi ljudina i očekuj da budu i drugi prema tebi. Da bih došla do cilja nisam smela nikakva uzbuđenja da imam. Bolje je malo primiriti se da možeš u molitvi da izneseš sve - otkrila je Sanja i dodala:

- Trudnoća je bila lagana, nisam povraćala. Jela sam trešnje, sve trešnje sa Cvetkove pijace sam pojela, sad je zovem majkina trešnjica (smeh). Volim što je devojčica i nisu to nimalo naivne godine, na nama je da vaspitamo svoje dete da prinese čašu vode sutra svojim roditeljima. Ja sam 10 godina u braku. Ne eksponiramo se, niko nema pojma ni u kojoj fimri radim. Srećna sam što sam u svom životu odvojila privatno od poslovnog. Moja poruka svim ženama sveta je da budu istrajne i da se mole Bogu. Ja sam svojim kolegama prijatelj i to su prijateljstva koja traju dugi niz godina - navela je pevačica u emisiji "Premijera - vikend specijal" i otkrila da li se čula sa glumicom Ljiljanom Jakšić Salvetom, koja je takođe postala majka u šestoj deceniji.

(Telegraf.rs)

Video: Seka Aleksić sa decom iznenadila Veljka za rođendan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bakica

    20. jul 2024 | 22:57

    Lepa je Sanja, bice lepa i Vanja. Neka je sa srecom❣️❣️❣️

  • I od mene

    20. jul 2024 | 22:56

    Sve dobro, neka vam bog podari mnogo lepih trenutaka & neka vas cuva..svaka cast na istrajnosti❤️

  • Gogi

    20. jul 2024 | 17:45

    Sve čestitke nek vas čuva bog žive bile🍀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA