Zdravko Čolić pevao po strašnom nevremenu! Isplivao snimak sa koncerta koji dokazuje zašto je najveća zvezda

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 10

Najveća muška muzička zvezda s naših prostora, Zdravko Čolić, nastupao je sinoć, 19. jula, u Bosni i Hercegovini, u opštini Teslić.

Koncert legendarnog pevača je prekinula jaka kiša i rasterala posetioce, a od količine padavina, ulicama su tekli potoci.

Međutim, pljusak nije zaustavio Čolu, te je nastavio sa pevanjem za sve one koji su ostali na nastupu.

Na društvenoj mreži Tik Tok je se pojavio snimak gde se vidi koliko su jake padavine dok muzička zvezda peva svoj veliki hit "Prava stvar".

@balkan.music.live Zdravko Colic peva po najvecem pljusku u Teslicu #fyp #zdravkocolic #foryoupage #live ♬ original sound - LiveMusic

"Legenda", "Koji kralj", "Najveći si", "Zdravko je legenda i pesme su hitovi koji će se večito pevati", samo su neki od brojnih komentara ispod objave.

Podsetimo, Zdravko Ćolić je nedavno bio specijalni gost na venčanju sina jednog biznismena u elitnom prestoničkom restoranu.

Čolić retko peva na privatnim proslavama, te su mladenci za njihov najlepši dan morali da izdvoje čak 45.000 evra.

Za svoj nastup od 45 minuta, Čolić je zaradio 1.000 evra po minuti, a imao je specijalne uslove kako bi uopšte i nastupio na ovoj luksuznoj proslavi.

- Čola može da bira gde će da nastupa. On ne praktikuje da peva na privatnim veseljima, ali je ovog puta napravio izuzetak. Imao je određene uslove, koji su mladenci i njihove porodice ispunile bez reči, tako da je sve dogovoreno vrlo brzo. Između ostalog, tražio je da bina bude uzdignuta od poda kako mu gosti ne bi prilazili previše blizu dok peva, da nema naručivanja pesama i fotografisanja sa gostima... Za 45 minuta tražio je 45.000 evra i to je odmah prihvaćeno jer mladenci obožavaju njegovu muziku. Uz pesmu "Tebe čuvam za kraj" odigran je i prvi ples. Pevao je neke od svojih najvećih hitova, a svi su bili razneženi dok je izvodio pesmu "Ti si mi u krvi". Odmah nakon nastupa u pratnji obezbeđenja restorana napustio je lokal - ispričao je izvor za Kurir.

(Telegraf.rs)

Video: Spektakl Zdravka Čolića i simfonijskog orkestra za kraj Arsenal festa 2024

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Senka

    20. jul 2024 | 12:12

    I da imam te pare,nikada ali nikadaaa ne bih dala,ej covece za te pare koga je sve moglo nahraniti....😠

  • 🥹

    20. jul 2024 | 13:55

    Nikad dosta para.

  • Margit

    20. jul 2024 | 14:49

    Ma odlično,pa kad ostare a navikli na luksuz i izobilje traže nacionalne penzije I naravno dobijaju,SRAMOTA,TREBA UKINUTI NACIONALNE PENZIJE I ONIMA KOJIM JE DATO,PA TO JE VAN PAMETI

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA