Posle Đedovića, oglasila se i Sandra Rešić o susretu sa Matorom: "Što se mene tiče, svi dokazi su tu..."

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Danas, 19. jula je objavljeno da treba da dođe do suočavanja određenih ljudi zbog Jovane Tomić Matore i njenih sada već bivših prijatelja.

Najpre se oglasio Marko Đedović, a sada se oglasila i Sandra Rešić koja je otkrila da je ona zvala Matoru da se vide ali da ju je Matora odbila:

- Na grupnu poruku sam se odazvala, i rekla da šta ima da me pita da sam dostupna i da mogu da dođem gde god da je. Nikakve grupne rasprave me ne zanimaju, niti moji problemi sa Matorom imaju veze ni sa kim od pomenutih imena. Suočavanje i budalaštine me ne zanimaju - rekla je Sandra i dodala:

- Matora je lično od mene dobila poziv da pristajem na viđanje nasamo koji je odbila. Što se mene tiče dokazi su tu, kome će na dalje da veruje, šta će da radi i kako ne zanima me. Želim joj svu sreću. - poručila je Sandra za Pink.

(Telegraf.rs)

Video: Posle emisije majka me je čupala, a otac pretio da će da me ubije: Anđela još u šoku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bibi

    20. jul 2024 | 21:24

    NARAVNO DA SE IČEKUJE OVAKAV ISHOD,LAGANI GRUPISANJE DJEDOVIĆA I REŠIĆKE NA JEDNU I BLAĆENJE ERMINE.ONOLIKO JE TEŠIO MATORU VREĐAO ANITU A SAD TOTALNI OBRT TO MOŽE SAMO NAJDVOLIČNIJA OSOBA 21.VEKA DJEDOVIĆKA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA