"Može mamu da tuži što je tako ružan": Oglasio se Uroš posle uvreda koje mu je uputio Ša: "Koje si ti zlo"

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Uroš Stanić se oglasio na svom Instagram profilu posle cele priče oko tužbe bivšeg kolege iz rijalitija, Nenada Aleksića Šaa.

Naime, Uroš je najavio tužbu protiv repera, a onda mu je Nenad uputio veoma oštre reči.

- Nisam im ja kriv što su takvi kakvi jesu, prihički nestabilni, što ih ti lekovi voze kako ne treba, neka on tuži koga hoće, može i mamu da tuži što je tako ružan. Ogroma glava, a mozga nigde. Zauvek će ostati moj aparat za reciklažu - rekao je Ša.

Uroš nije mogao da ćuti na takvu izjavu, pa je i on rekao šta misli.

- Strašno!! Sram i stid da te bude da mi opet pominješ mamu i da ženu na ovakav način ponižavas i omalovažaš samo zato što je imala život kakav je imala (težak život) i što koristi psihijatrijske lekove..

Ja neću udarati nisko kao ti, i pominjati tvoje članove porodice.. Ja sam za tebe aištan (verovatno Ajnštajn, prim.aut.), a po tvojim postupcima vidimo koliki ti mozak imaš..

Majku sigurno neću tužiti, već je odvesti negde da se odmorii zahvaliću joj se što me je rodila ovakvog prelepog i pametnog.. I na kraju opet se ponosiš svojim nasiljem koji si vršio nada mnom, i pominjes flaše koje si mi gurao do grkljana.. Koje si ti zlo koje hoda, kome je mesto u zatvoru a ja cu te tamostrpati. Pripremi se, moj tim advokata radi - napisao je Stanić.

Podsetimo, nekadašnji reper ima 44 godine, dok Uroš Stanić ima duplo manje, odnosno 22.

(Telegraf.rs)

Video: Ana Nikolić proslavila četiri meseca veze sa Raletom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA