Evo gde je i sa kim je Janjuš posle završetka rijalitija: "Više neću imati devojke, ostaću sam"

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 8

Marko Janjušević Janjuš zauzeo je 6. mesto u rijalitiju "Elita".

Njemu se za tih 10 meseci svašta izdešavalo na imanju, ali on je po izlasku rešio da se posveti smao jednoj ženskoj osobi - ćerki Kruni.

On je rešio da sa mezimicom nadoknadi izgubljeno vreme, pa je izveo u jedan beogradski restoran na ručak.

On je objavio na Instagramu fotografiju mezimice i pokazao kako njih dvoje uživaju.

Podsetimo, nakon burnih dešavanja u Eliti, Janjuš je istakao da samo želi ćerku da vidi.

- Svašta se izdešavalo u rijalitiju, to je sve život, na kraju se sve završilo. Kraj godine mi je krenuo loše, pokušaću sve da zaboravim. Aneli i ja nismo u ljubavi, naš odnos je bio specifičan. Bio sam zaljubljen. Na početku je bili zanimljivo, posle se sve promenilo. Ne žalim ni za čim, što bih žalio. Hvala Bogu da nismo više u dobrim odnosima. Sada nema potrebe da se čujemo, neka svako ide svojim putem - rekao je Janjuš.

- Ja sam trenutno kod najboljeg druga, sad idem da se vidim sa ćerkom. Ne plašim se njenog suda, ona je pametno dete i voli me najviše na svetu. Pogrešio sam, ali to neće umanjiti njenu ljubav prema meni. Jedva čekam da se vidimo, biće mi još lakše. Znam da me ona neće pitati za Aneli. Sa Enom se nisam čuo. Ne znam šta ću joj reći, šta da kažem. Ona nema nikakve veze ni sa čim. Bili smo u dobrim odnosima, kakvi ćemo sad biti ne znam. Očekujem da budemo dobri zbog Krune. Mi ne želimo da budemo u ljubavnom odnosu. Imam poštovanje prema njoj. Ići ću kod mojih u Prijepolje uskoro, do tad ću biti sa Krunom u Beogradu. Više neću imati devojke, ostaću sam - rekao je Janjuš u emisiji "Premijera vikend specijal".

(Telegraf.rs)

Video: "Gde on repuje? Mionine komšije iz Kragujevca bez dlake na jeziku o Ša

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rošonja

    19. jul 2024 | 19:22

    Ovo mu je cerka platila rucak,ovaj nema ni za hleb vise,a cerki pare dao Enin decko,sva je ponosna na tebe,ti si njeni heroj rosavi

  • Srba

    19. jul 2024 | 20:52

    Posle toliko rjalitija, nemaš stan nego stanuješ KOD druga🥺🥺🥺 SRAMOTA!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA