Anđelo otkrio pravo mišljenje porodice o vezi sa Anitom, potkačio Teodoru: "Iz mnogih razloga nisu bili za to"

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Bivši rijaliti učesnik Anđelo Ranković završio je učešće kao trećeplasirani, a s obzirom da su mu ukućani govorili da njegova majka i ujak neće prihvatiti vezu sa pobednicom "Elite", Anitom Stanojlović, on je sada otkrio kako je njegova porodica reagovala na njegovu devojku.

- Izgleda da je to večna tema. (smeh) Oni su prezadovoljni mojim učešćem u ovoj sezoni i nemaju nikakve zamerke, pa tako ni za vezu. Oni su moja podrška u svemu pa tako i kada je u pitanju ova veza, smatram da je konačno došlo vreme da svi shvate, posle svih ovih godina, da to što nekada nisu bili za moju vezu iz mnogih razloga, ne znači da su protiv svake moje devojke - rekao je Anđelo koji je bio u vezi sa pevačicom Teodorom Džehverović, a spekulisalo se da su njegovi najbliži bili protiv te veze.

Anđelo je otkrio i kakve planove imaju on i Anita za budućnost, ali i kada će upoznati Alekseja.

- Stvarno super, Anita je trenutno u Kruševcu, a dok je bila u Beogradu gledali smo da iskoristimo svaki slobodan trenutak da provedemo zajedno, koliko god da smo mogli, s obzirom na to koliko obaveza imamo. Previše smo i umorni od svega, nismo se još ni naspavali lepo tako da verujem da će biti još bolje kada se odmorimo još. Kada su naši planovi u pitanju, sve ide svojim tokom ono čemu se jako radujemo je putovanje na koje ćemo ići čim ugrabimo priliku. Prvom prilikom kada budem otišao za Kruševac i radujem se tome.

Podsetimo, Anita Stanojlović nekoliko dana nakon završetka rijalitija, odlučila je da spakuje kofere i nasputi Srbiju.

Ona će otići na letovanje, ali bez Anđela, samo sa svojim sinom.

Posle svega, Anita je odlučila da sebi uzme oduška, i sinu nadomesti period koji nije provela s njim zbog učešća u rijalitiju, piše "Alo".

(Telegraf.rs)

Video: Prva izjava Anite Stanojlovic nakon pobede, pomenula Matoru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DEX

    19. jul 2024 | 19:59

    Koji si ti indijanac i devojcica ,naspavaj se ti par meseci pa onda idi za krusevac .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA