Aleks Nikolić dobija tužbu, tri meseca posle porođaja: “Igra na kartu žrtve preko mojih leđa...sad je kraj!"

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Bivše zadrugarke Maja Marinković i Aleksandra Nikolić će izgleda svoje prepirke morati da reše preko suda.

Maja je sinoć, 18. julam gostovala u emisiji "Narod pita", kada je prokomentarisala Aleksandrinu izjavu - da će se se ona i Filip Car pomiriti.

- Videla sam da me je ona komentarisala u studiju jako loše i da je tada rekla da će nam kumovati na svadbi. Tačnije, dodala je i da sam spominjala njenu trudnoću, to je notorna laž i tužiću je jer igra na kartu žrtve preko mojih leđa - rekla je Maja pa istakla:

- Ja sam joj čestitala i nikad ništa ružno i loše nisam rekla. Ljubomora, sujeta. Ja sam devet meseci u nekom odnosu, ne vidim čemu potreba da me meša u odnos sa Filipom, to je gotova priča za mene sad i zauvek, kraj.

Ovako je Nikolićeva pričala o Marinkovićevoj.

- Osoba je pitala Miljanu da li je moguće u osmom mesecu da izgubim bebu. Šta ja da pričam o toj osobi? Što se tiče nje i Stanislava ne mislim da se zaljubila, mislim da je zanima samo jer je odbija. Kad on popusti njoj to neće biti zanimljivo. Tad će možda da zove Filipa, a što se mene tiče mogu da im kumujem na svadbi - rekla je Aleks svojevremeno za Pink.

(Telegraf.rs)

Video: Aleks Nikolić po svaku cenu htela po nevremenu da ode kod frizera, pa doživela niz "nesreća"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA