"Da li je moguće da moramo da se srećemo samo na Novom groblju?": Nije samo Ristovski razočarao Bajića

 
M. K.
M. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Glumac i reditelj Radoš Bajić, juče, 18, jula, šokirao je  domaću javnost, kada je na njegovom Instagramu objavio fotografiju sa kolegom Lazarom Ristovskim i napisao da je duboko razočaran u njega.

Ipak, prisetimo se, Bajić je 2022. godine, takođe javno izrazio razočaranje što ga kolege s klase nisu podržale na promociji monografije "Moj život - moja priča".

- I tako... Moj život - moja priča... U knjizi koja je bila povod da okupim prijatelje. U svakom danu imamo važne i važnije stvari. Klasići sa kojima sam 1976. diplomirao glumu - nisu došli, ni Dik (Bogdan Diklić), ni Lazar Ristovski, ni Savićeva (Snežana Savić), ni Ivica Klemenc, ni Ljilja Stjepanović... Niko... I mnogi drugi su imali nešto preče i ja to razumem... Hvala onima koji su došli. Život ide dalje, a knjiga koju držim u ruci ostaje da svedoči o mojim usponima i padovima, o pobedama i porazima - napisao je tada glumac na pomenutoj društvenoj mreži, a onda je nedavno za Kurir objasnio šta je zapravo hteo da kaže u objavi:

- Nisam bio indisponiran i nisam hteo da optužim svoje kolege, već da iznesem svoje osećanje: da li je moguće da moramo da se srećemo samo na Novom groblju? Znate, mi smo u godinama, iz moje klase već troje je preminulo. Ništa im ne zameram. Nekad smo delili jednu kiflu i jogurt, radovali se malim stvarima, a sad kad smo uspešni i ostvareni, nemamo vremena ni kafu da popijemo. Znam da moja draga Ljiljana Stjepanović nije bila u prilici, ima određene zdravstvene teškoće. Diklić mi je poslao poruku da je sprečen i da ne može doći.

(Telegraf.rs)

Video: "To je moje mišljenje": Verica Rakočević burno reagovala na pitanje o Ristovskom i njegovoj devojci

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lord

    20. jul 2024 | 17:18

    I tebe ko ne zna...

  • ZZ TOP

    21. jul 2024 | 22:50

    Isti si kao i on...i ti si setao od stranke do stranke...svi ste isti ..

  • Ajdee

    21. jul 2024 | 19:27

    E moj Radose,mnogo kasno si shvatio da je covek naj kvarljivija roba na planeti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA