Uroš Stanić najavio da će tužiti Ša, u svemu ga podržala reperova bivša: "Osudili su ovog..."

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Bivši učesnik rijalitija "Elita",Uroš Stanić, odlučio je da tuži repera i takođe doskorašnjeg zadrugara Nenada Aleksića, poznatijeg kao Ša, a u svemu tome ga je podržala bivša pevačeva supruga, Vanja Ignjatović.

Stanić je tužio Ša zbog uvreda koje je, kako je naveo dobijao tokom trajanja rijalitija.

- Svaka čast gledaocima što su osudili ovog šarlatana. Osoba koja je umislila da može da se iživljava, demonstrira silu nad slabijima, najmonstruoznije da vređa porodice, da upućuje jezive pretnje i uvrede, da daje ultimatume i psihički maltretira svoju devojku, da se ponaša katastrofa prema svojim bivšim ženama (koje je on varao bez imalo empatije). Samo da ne zaboravimo Vanjinu ispovest, a i Tarinu, šta su sve trpele, gde je morala policija da reaguje. E pa fićfiriću, to jest propala zvezdo, sada vidim neka nervoza i frka zbog osuda? - počinje Uroš, pa nastavlja:

- Na mene si nastrao, psihički maltretirao, više puta udarao, vređao moju majku koja ti pritom ništa nije uradila, a trpeo sam od tebe teror, samo zato što sam osudio tvoje ponašanje i postpuke.

- Pored mene koji sam te već tužio, tužiće te i moja majka, koja je prolila mnogo suza zbog uvreda koje si joj izgovarao. Jedva čekam "Narod pita", da te smradu postavim na svoje mesto - zaključuje Stanić.

Ovu njegovu objavu podelila je i Vanja, a Uroš joj se u sledećem storiju zahvalio:

- Hvala Vanja na podršci.

(Telegraf.rs)

Video: "Gde on repuje? Mionine komšije iz Kragujevca bez dlake na jeziku o Ša

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA