Dragana Mirković se samo dva puta slikala u bikiniju za svih 40 godina karijere: Pogledajte kako izgleda

 
N. L.
N. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Muzička zvezda Dragana Mirković jedna je od retkih javnih ličnosti koju publika nije imala prilike da vidi u provokativnim izdanjima, a u bikiniju smo je videli, čak, jedva dva puta.

Ona je uglavnom uvek  odbijala da se fotografiše u kupaćem kostimu, jer, kako je objasnila, smatrala da tako nešto ne treba da uradi jer nije manekenka.

Međutim, napravila je i presedan, pa je tako, kako je počela ekspanzija društvenih mreža, na njenom Instagramu osvanulo nekoliko fotografija.

Pre nekoliko godina ona je iskoristila priliku i dok je odmarala napravila nekoliko fotografija u jednodelnom bikiniju, dok je pozirala u moru, što su mnogi sa oduševljenjem dočekali.

Podsetimo, istakavši da ne želi da se fotografiše u ovakvom stilu, Dragana je za „Ekskluzivno" kazala i da bi joj bilo neprijatno kada bi pristala na takvu ponudu.

- Postojim 34 godine na estradi i nikada niko nije imao moju sliku u kupaćem kostimu. Kada su me zvali da se slikam, ja sam to uvek odbijala. Nisam manekenka i kao pevač smatram da ne treba da se slikam u kupaćem kostimu. Meni je to bilo neprijatno, iskreno" - izjavila je u pomenutoj emisiji jednom prilikom.

(Telegraf.rs)

Video: Sin Dragane Mirković pokazao novu mašinu od 100.000 evra: Pogledajte "zver" iz svakog ugla

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😎

    19. jul 2024 | 10:47

    Gde vi ovde vidite bikini?😀

  • Ggg

    19. jul 2024 | 11:02

    Ne izgleda

  • Alex

    19. jul 2024 | 19:34

    Lako je bilo dok je bila uz muža. Radila i redovno uživala. Za sve imala vremena. Odkako se od njega odvoila radi kao rob. E Dragana gdje ti je bila pamet, mogla si da uživaš nadalje i da se sladiš gdje god odeš. Ovako čisto sumnjam da ćeš više vidjeti dana a kamoli mjesecima uživanje u Monte Carlu, na plavom Jadranu, Maledivima, Egiptu i da krstariš po Sredozemlju Kruzerima...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA