Malo ko zna da je ujak Anđela Rankovića otac ćerke naše poznate pevačice: Bio je gost na imanju "Zadruga"

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Bivši zadrugar, Anđelo Ranković, završio je kao trećeplasirani učesnik finala "Elite", ali iako je bio u rijalitiju, ne zna se sve o njegovom privatnom životu.

Malo je poznato da je otac ćerke Jasne Milenković Jami, Lee, beogradski frizer Predrag Peđa Ranković, ujak upravo Anđela Rankovića.

Inače, Peđa Ranković je bio gost na imanju "Zadruga" tokom prve sezone kao član Anđelove porodice, gde je upoznao njegovu tadašnju devojku, pevačicu Teodoru Džehverović.

Lea Milenković, ćerka Jasne Milenković Jami, student je na Fakultetu za međunarodnu politiku i bezbednost i, za razliku od svoje majke, ne želi da se bavi javnim poslom. Iako ima talent za pevanje, Lea je odlučila da se posveti politici i bezbednosti.

"Moja ćerka je u potpuno drugim vodama, iako sjajno peva. Ja je nagovaram, možda se i desi da snimi jednu pesmu. Ona se odlučila za politiku i bezbednost i vrlo je aktivna u tom polju, ali je moja najveća podrška, kao što sam i ja njena", rekla je Jami nedavno za "Grand".

(Telegraf.rs)

Video: Prva izjava Anite Stanojlovic nakon pobede, pomenula Matoru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Meme

    19. jul 2024 | 16:29

    Ne rekoste, jel i on voli da mu muškarci ližu stopala kao Anđelo?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA