Tara Simov besna na Nenadovu majku, brutalno joj je odgovorila: Zapretila joj ozbiljnim dokazima

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

U sinoćnjoj emisiji "Narod pita", voditelj Milan Milošević ugostio je finaliste "Elite 7", repera Nenada Aleksića, poznatijeg kao Ša i pevačicu Mionu Jovanović.

Nenadova majka se uključila u program uživo i žestoko oplela po njegovim bivšim partnerkama.

Tim povodom se voditeljka, bivša zadrugarka i devojka od Aleksića oglasila na Instagramu, pa poslala poruku Ljiljani (Nenadovoj majci) i sadašnjoj Šaovoj partnerki, Mioni.

- Odakle da počnem... - počinje Simova, pa nastavlja:

- Ajde prvo ću gospođa Ljilji da se obratim. O tome ko koliko može da progovori, ko koliko skrinšotova ima itd...Ne priliči ženi Vaših godina da priča na televiziji. Pogotovo ne za dve devojke troduplo mlađe i ostvarene na svim poljima i kompletno nezainteresovane za Vašeg sina.

- Takođe, nadam se da je ovo prvi i poslednji put da govorite o meni, da ne bih ja govorila o Vašoj "ljubavi" prema Nenadu i tome zašto je on takav kakav jeste - dodaje Tara.

- Što se narandžaste bejbifet seljančice tiče, evidentno je koliko te bolim, a veruj mi kako vreme bude odmicalo, sve ću te više boleti - obraća se Tara Mioni, koju upoređuje sa Hermionom, Šrekovom partnerkom iz crtanog filma "Šrek", pa zaključuje:

- Uživaj u vožnji.

(Telegraf.rs)

Video: "Gde on repuje? Mionine komšije iz Kragujevca bez dlake na jeziku o Ša

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    18. jul 2024 | 15:49

    Svako daje sebi za pravo da ovako komentarise jednu majku i coveka koji je iz ljubavi platio 50000e i jos mnogo toga po izlasku. Tara , zaboravila si ko si i sta si. Ulica te vaspitala!!! Jedino sto imas dobru jezicinu!!!Ne znam kako si prevarila tog coveka sa kojim imas dete.Bolje ti je da gledas u svoje dvoriste.Vidimo da ti je i sada zivot turbulentan . Gledaj svoje dete!!!!

  • Tara

    18. jul 2024 | 14:58

    ...ne budi ljubomorna ...bavo se svojim haoticnim odnosom i da imalo postujes tog coveka sa kojim imas dete ne bi se oglasavala niti pridaval znacaja ko o kome.prica ... gledaj sebe jer ce te tvoja narav i jezi "upropastiti ".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA