Tvrdnje finalista Elite o Aniti iznenadile javnost: "Još u januaru se znalo ko će pobediti..."

 
N. L.
N. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Bivša rijaliti učesnica, Milica Veličković, koja je u rijalitiju ostala trudna, i njen partner Borislav Terzić Terza izneli su šok tvrdnje o pobednici Aniti Stanojlović.

Milica je, naime, izjavila da se još početkom godine znalo da će Anita osvojiti prvo mesto.

- Iskreno, mi smo već od januara znali da će Anita pobediti, tako da, nisam se nadala prvom mestu, ali sam za sebe mislila da ću biti 13. ili 14. mesto. Ljudi su ispadali baš onako kako mi i otprilike znali, osim Bojane i Ša. Zadovoljna sam celokupnim učešćem - rekla je Milica, a potom dodala:

- Po podršci smo znali da će Anita osvojiti prvo mesto. Narod podržava muško- ženske odnose. Stizali su im kamioni podrške - iskreni su bili oni.

Terza Foto: RTV Pink

Podsetimo, nedavno je i bivši učesnik Filip Car govorio o nameštanju pobeda u rijalitiju i naveo da Aniti nije čestitao pobedu.

- Zašto toliko mrziš Anitu i Anđela? Da li si čestitao Aniti pobedu? - glasilo je pitanje.

Car je odmah žestoko udario na njih dvoje i poručio:

- Nije istina, ne mrzim nikoga, ali ne odajem priznanje ljudima koji se lažno predstavljaju i prodaju maglu onima koji ih lično ne poznaju. Ne čestitam pobedu onima za koje smatram da nisu pobednici. Ne ulizujem se zarad aplauza naroda - napisao je on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA