Breskvica objavila brutalne slike, pa najavila velike promene posle svega: "Uložila sam mnogo novca i truda"

 
M. K.
M. K.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Mlade zvezda Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica ne prestaje da intrigira i zanima javnost, a sada se oglasila posebnim razlogom i najavila promene.

Ona je na svom Instagramu objavila izazovne slike, ali i lepu vest, da konačno izbacuje album i to u "turbo-folk" žanru.

- Dragi moji pre svega jedno veliko hvala za to što pratite moju muziku i podržavate me - počinje Breskvica na njenom Instagramu, pa nastavlja:

- Kao što sam mnogo puta rekla, volim da šaram sa žanrovima i ne zanima me da se zadrzim samo i isključivo na jednom. To ne znači da se "tražim" već da želim da vam dam apsolutno sve što postoji u meni. Tako preko nekih starih pesama koje sam radila i prelepih balada do ovoga danas, a to je turbo folk. To je žanr u kome se osecam najbolje (bar za sada). Prija mi ta energija i ludost i zezanje pogotovo na bini kao što ste mogli da primetite.

Kako je navela, osim energije, uložila je i mnogo novca, ali se ne žali, s obzirom na to da sve to radi samo za publiku koja joj godinama pruža veliku ljubav.

- Prikupila sam jako puno pesama do sada i odlučila da izbacim svoj album prvenac. Ono što me je mučilo sve ovo vreme, jeste to što ne znam koja je pesma bolja...mnogo novca i truda sam uložila u svaku pesmu i svaki spot i zato ne želim da jedna pesma dobije više pažnje od ostalih iako su podjednako dobre. Zato, odlučila sam da svakoj dam malo vremena da se probije do svoje publike - dodaje Anđela.

- Prva pesma sa albuma kao što i znate jeste "Crni šećer" sa mojom dragom Zokom (prim.aut. Zorana Mićanović). Ono što ste mogli na jutjubu da vidite, jeste da je sledeću pesmu radio jedan jedini di džej Šone a njen naziv je "Vatra i dim". Narednu pesmu možete očekivati početkom avgusta, a nakon toga slede po dve pesme svakog meseca. Jedva čekam da čujete i vidite šta smo pripremili za vas i nadam se da ćete podjednako uživati kao i ja dok sam radila na njima. Turbo i folk era može da krene baš jako - zaključuje Breskvica.

Pesma "Crni šećer" je na platformu Jutjub izbačena pre tri dana i već je sedma u trendingu i broji 752.000 pregleda.

(Telegraf.rs)

Video: "Nisam rekao da neću da sarađujem sa Breskvicom": Vojaž o napuštanju Generacije Zed

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA