Ša besan napustio emisiju, nakon što je saznao Mioninu tajnu: Poludeo zbog slika sa Stanislavom

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Bivši rijaliti učesnici Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša gostovali su sinoć u emisiji "Narod pita", a u jednom trenutku reper je vidno uznemiren napustio emisiju.

Ša je napustio emisiju jer su ga iznervirale reči gledaoca, a kada je napustio studio besan je priznao da ne može da veruje da Miona i dalje čuva zajedničke fotografije sa bivšim dečkom Stanislavom Krofakom.

- Ne mogu više ove laži i ove priče. Mene ništa ne zanima, ali ne mogu da verujem da me vređaju, ne mogu lažne kritike - rekao je Ša koji je potom otkrio da li mu smeta što Mionu povezuju sa Edom Fetićem i što nije obrislala slike sa Stanislavom Krofakom:

- Nije to ništa, meni smeta što me ne brani, ona ne stane uz mene već me napada i pohvali ih, to je jako ružno - govorio je Ša.

Inače, Nenadova majka se uključila u program, i uplakana i besna izrazila nezadovoljstvo zbog uvreda koje njen sin trpi od strane gledalaca.

(Telegraf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danijela

    18. jul 2024 | 14:31

    Kad mu je mama nazvala da brani coveka u petoj deceniji,nismo culi da je rekao ,babetino ,bolesnice....zasto ne spavas,laku noc.Toliko je sinoc vredjao gledaoce od kojih zivi,da bi Pink trebao da podnese ozbiljne konsekvence protiv ovog drskog i nevaspitanog Sa.

  • Vodolijax

    18. jul 2024 | 13:18

    Kad nađeš ženu koja će da gine za tebe i u laži i istini onda je to ta........Ša pripada više mojoj generaciji i vremenu kad su muškarce žene pratile u stopu.....

  • Maja

    18. jul 2024 | 12:38

    Sa nije zasluzio ovaoliki bojkot i ruznw reci 10 puta gori nisu imali ovoliko neprijatnosti ... bas ruzno i smisljeno bas da ga izvedu iz takta da besni i lomi ... miona izigrava kraljicu i nema potrwbu da ga zastiti ... moracr ako misli da ostane sa njim veza je ulaganje oboje . Ona je voljenija i to demonstrira ... volela bih da ostave Sa na miru ... aman vise . Ima onih koji su bas bas zasluzili ono sto je Sa sinoc pretrpeo .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA