Haos tokom gostovanja Mione i Ša: Reper poludeo na devojku, ona odbija da dobije dete s njim

 
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 2

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša sukobili su se u studiju tokom sinoćnjeg gostovanja, i to nakon što su počeli da pričaju o porodici, bebi i proširenju.

- Tebi je bitnije da gledaš ko te prati na instagramu a ne naš život, ovo sve ti radiš, opet ti dozvoljavaš svakakve uvrede, čim se šlihtaš Mići i tim ljudima drugim umesto da braniš našu ljubav -rekao je Ša.

- Nenade, ja ti kažem da ćeš ispasti ponovo budala, kao i mnogo puta pre toga - rekao je gledalac.

- Ma ja ne mogu više da ispadnem budala, nema ko me nije zaje*ao u životu, ko treba da vidi da ti prema meni nisi super. Ako su nam roditelji ne znači da su uvek u pravu, oni su ispali neispravni prema meni i ja bi se isto ponašao da su moji takvi. Kad dođeš u emisiju pokaži da me podržavaš, dozvoljavaš da mi pričaju da sam psihopata i bolesnik -rekao je Ša.

- Ne znam zašto ne možeš da istrpiš kritike, narod to misli o tebi, ako si idržao 10 meseci, možeš i sad ovo. Mene niko ne drži u kavezu i ja bih otišla da ne želim da budem sa tobom -rekla je Miona.

Haos se nastavio nakon što se uključila i druga gledateljka, koja ih je pozdravila i u pitala da li planiraju porodicu. Miona je bila izričita, što je Ša dokosurilo.

-Neću puno da vas mučim, veliki pozdrav za sve u studiju a posebno za Milana voditelja. Pozdrav za Mionu i Ša, samo bih htela Mioni da kažem nešto, ja bih volela da svaka majka ima tako vaspitano dete kao što je ona, mnogo je lepa i mislim da voli Ša. A za Ša, njega obožavam još od farme, ovde si malo posustao, ponašao si se kao razmaženo dete ali to je ljubav i ne smeš da reaguješ na prv, želim vam puno sreće i da ostanete zajedno -rekla je gledateljka.

- Ja samo želim Mioni da utuvim u glavu da joj neki ljudi ne žele dobro, ne mislim na porodicu, već na neke koji joj govore loše stvari i truju joj mozak -rekao je Ša.

- Da li se slažete da Ša uvek priča o roditeljstvu, svi znaju da bi bio super otac ali Mionu ne zanima to? -pitao je Milan.

-Mislim da je ona još uvek mlada žena i da nije spremna na dete -rekla je gledateljka.

-To je istina, nisam spremna još uvek, ja sam demantovala da sam htela sa Stanislavom dete, rekla sam da želim da sačekam još neko vreme -rekla je Miona.

(Telegraf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Olja

    18. jul 2024 | 12:46

    Preterano i napumpano da bi se Sa nervirao i pravio haos ... kako im vise nije doaadno da ga maltretiraju ...putam se sto nisu tako kinjili Cara ili Miljkovica ili Djedovica ... bas bas preteruju ..neka je izasao ... ne treba da slusa vise bljubotine o sebi i tom odnosu . Miona neka ga zastiti ...ima usta d da obrise .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA