Nenadova majka se oglasila prvi put, uključila se uživo u emisiju i rasplakala se: Obratila se i Mioni

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Majka repera i bivšeg rijaliti učesnika Nenada Aleksića Ša se uključila u program uživo i žestoko oplela po njegovim bivšim partnerkama.

U sinoćnjoj emisiji "Narod pita", voditelj Milan Milošević ugostio je finaliste Elite 7, Nenada Aleksića Ša i Mionu Jovanović.

Nenadova majka se uključila u program, i uplakana i besna izrazila nezadovoljstvo zbog uvreda koje njen sin trpi od strane gledalaca.

Nenadova majka je takođe otkrila da je mnogo propatila zbog Vanje i Tare, njene bivše snaje.

Nenad Aleksić Ša Foto: RTV Pink

- Ovde Nenadova majka, on je mnogo dobar čovek i nema koga nije pomogao, nemoj da me povuku za jezik i da ja počnem da pričam. Ja sam molila da ne govore ništa, nemoj ja da počnem da pričam. Miona i on su fantastično, svuda idu zajedno i super se slažu. Ja sam fizički loše zbog njegovog braka prethodnog i Miona je trebala malo da ga smiri da se izleći od prethodne veze. Sram bilo i Vanju i Taru, nemoj ja da počnem da pričam. On je duša najveća, uvek sebe zadnjeg pogleda i želi da učini drugima -rekla je Nenadova majka.

- Ljiljo jel su vas zabolele reči od Mionine mame i bake? -pitao je Milan.

- Meni je jako žao, pogrešan utisak su stekli o Nenadu, on je ušao polupan u rijaliti zbog Vanje, on nije loš čovek, uvek želi sve duplo da ti vrati bolje. On kad je osetio da je posumnjao u Mionu desile su se takve reakcije, stvarno nisam dobro i molim narod da ga ne vređa -rekla je Nenadova majka.

- Oćete da se obratite Mioni? -pitao je Milan.

- Samo neka ode kod porodice, oni se sekiraju i samo najbolje svojoj deci misle, neka lepo poriča sa njima i to je to. Nemam šta drugo da joj kažem, želim im sve najbolje -rekla je Nenadova majka

(Telegraf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    18. jul 2024 | 10:05

    Iiii ako nekom nije jasno,sada jeste. Kakav delulu. Mama kaze moj sin od 44 godine je polupan od braka prethodnog... ahhaha, on je polupan od rodjenja. On nije najgori na planeti, ali ono sto smo videli je ozbiljno za psihoterapiju, razgovor, lecenje... Nemojte ohrabrivati pogresno ponasanje kod svoje dece, kasnije sinova ili cerki. Covek je neuravnotezen. Tako su hvalili Ivanu, pa Taru, pa Vanju, sada njih pljuju a Miona je sjajna...

  • Leontina

    18. jul 2024 | 10:21

    Vi gospodjo kao da nismo svi gledali isti rialiti,umesto da branite sina, povedite ga kao majka da se poleci malo kod psihijatra,vidite sve njegove rialite ne samo ovaj, on je jos ludji od Miljane. Vi sad vidite u svima krivca a ne samo u ovom dedi sizofrenicaru, budite malo realni!!

  • Драган

    18. jul 2024 | 12:49

    Брани не одбрањиво полу писмена она га још више обрука него он сам

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA