Isplivale šokantne poruke! Anđela u dogovoru sa Bojanom htela da opljačka roditelje: "Čim uzmem nakit..."

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Anđela Šparavalo, bivša rijaliti učesnica, sve je šokirala javnim obraćanjem da je Bojana Pavlović ostavila dok je ona spavala i otišla u Novi Sad.

Kako je Anđela objasnila, Bojana i ona posle superfinalne žurke, sa koje su izbačene zbog incidenata, otišle su u određeni apartman u kom je Anđela zaspala, a u kom je Bojana, kako je navela ona, ostavila i otišla u svoj rodni grad, Novi Sad.

Na društvenim mrežama isplivala je prepiska u kojoj Anđela navodno pozajmljuje novac od, za sada, nepoznate osobe, te obećava istoj da će taj novac vratiti čim iz porodične kuće uzme nakit.

Kako je navodno objasnila, ona i Bojana napravile su dogovor da Anđela ode kod porodice u Aranđelovac, te im kaže da su raskinule,  kako bi je prihvatili roditelji i ona uzela određeni nakit koji bi nešto kasnije prodala, dok je Pavlovićeva čeka u Novom Sadu.

- Kaže Bojana da može samo dinare na račun, a nama treba evo za stan. Je l' ti kasno da svratim za pola sata ispred zgrade da uzmem? - pisalo je u jednoj od poruka.

- Dogovorile smo se da ona ode za NS i iznajmi stan i čeka me, a ja ću reći mojima da kao pristajem da blatim Bojanu i da se operem od svega, i čim uzmem nakit i moj i majkin založiću ga i vraćam ti sve - glasila je druga poruka.

- Reći ću da me prevarila ili pobegla i ostavila. Oni veruju u sve, samo da snimim stori, da se operem! - pisalo je u narednoj poruci.

(Telegraf.rs)

Video: Anđelu ostavila Bojana usred noći, ona pobegla kod roditelja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA