Eva Ras o borbi sa kancerom već dve decenije: "Ja nisam operisana, to je i dalje u meni, a doktori su rekli.."

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 0

Glumica Eva Ras (82) se više od dve decenije bori sa opakom bolešću.

Evi je 2002. godine dijagnostikovan rak, ali je otkrila da još uvek nije operisana.

- Od 2002. godine se borim, 11. juna je bilo 22 pune godine. Doktori kažu da nemaš bolje terapije nego da ne prestanete da radite, da ne idete na bolovanje! I ja zaista nisam išla na bolovanje! Kad treba, primam terapiju, a sada mi nije potrebna. Sad više čak i ne pratim razvoj toga jer po našim zakonima kad imaste godine kao ja onda više nije važno. Zbog godina, nemam prioritet, ali ako se onesvestim na ulici, onda imam. 21. juna mi je izašao i roman, ne prestajem da radim... inače, ovakvih kao što sam ja u Srbiji ima preko 50.000 hiljada, koji dugo živimo sa rakom. Ima nas dve vrste: oni koji odmah umru kad im kažu "maligni tumor" i ima nas koji živimo. Ja nisam operisana i to je u meni i dalje. Kad sam na skeneru, čujem kako kažu: "miruje, miruje". Mileni Dravić je mirovalo 17 godina i kad joj se ponovo pojavilo, odmah je umrla. Meni je na licu izašao malignitet, i još sam živa, a kad ću skončati - ne znam - rekla je Eva za Republiku.

Podsetimo, Eva Ras je nedavno bila na promociji pesme "More" Ivane Jordan u čijem spotu se pojavljuje zajedno sa glumcem Milenkom Pavlovim.

Ona je okupljenim novinarima ispričala neke zanimljivosti, kao i šta je pevačici donela kao poklon.

- Ovo mi je sedmi spot. Bila sam i kod Mire Škorić u spotu, lepo je bilo, Nada Blam i ja. Uzela sam honorar za spot. Donela sam Ivani poklon. Da mi nije dala pare, ne bih. Ja samo Šanel torbe koristim. Njoj sam donela moju Šanel torbu. Moraće da otvori, videće da sam je upotrebljavala, ali one su opet u modi pogotovo one što liče na cegere, a ova liči. Velika je, nije mala - rekla je Eva i naglasila da njoj niko nije kupovao torbe već da je sama sebi kupila, kao i koji poklon joj je najdraži.

- Ras, Bog mi ga je poslao, toliko dugo ga nema, a ja ga još ne mogu zaboraviti, to je najveći poklon - ispričala je glumica detalj o pokojnom suprugu Radomiru Steviću Rasu, poznatom slikaru koji je preminuo 1982. godine.

Uskoro joj izlazi roman, a objasnila je da je na koricama napisala šta je to ljubav.

- Ljubav je da sam ja kuvala kupus, a on je dolazio i jeo. Ja sam da razmeštala krevet, pa on bi legao sa mnom. Ja bih uzdahnula, a on se zabrinuo. Ja bih se nasmejala i on se smejao sa mnom, jer je voleo sve što sam ja.. Nisam umela da kuvam, ali on je jeo...

- Ćutao i jeo i ostao živ - bio je komentar jednog od novinara, na šta se Eva nasmejala i rekla:

- Nije ostao živ. Ima je 50 godina, samo vi ste u pravu, ja sam dugo sebe krivila za njegovu smrt, što je tako mlad umro, ali lekari su me uveravali da kupus ne može da izazove infarkt. Osećala sam se krivom jer ja sam isto jela taj kupus i znam da nije bio dobar- rekla je Eva.

(Telegraf.rs)

Video: Eva Ras na promociji albuma Ivane Jordan: Donela joj Šanel korišćenu torbu na poklon

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA