Pevačica zaradila milione, a za večeru jede ajvar i hleb: Emina Jahović podelila hit sliku iz svoje vile

 
M. K.
M. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Muzička zvezda Emina Jahović godinama živi na relaciji Turska - Srbija, a na njenom Instagramu svakodnevno objavljuje trenutke iz privatnog života.

Iako se razvela od Mustafe Sandala i dan danas uživa u luksuzu,  ali je sada svojom jednostavnošću sve "oborila s' nogu".

Emina je podelila fotografiju svoje večere i pokazala da je odlučila da joj obrok budu ajvar i crni hleb.

- Tako jednostavno kao ajvar - piše u opisu njene fotografije.

Inače, Emina i Mustafa zvanično su se razveli 6. juna u Istanbulu, nakon 10 godina braka, a kako prenose turski mediji, pevačica je od njega dobila značajan deo novca.

Kako navodi turski Haberturk, Sandal je Emini ostavio dve trećine prihoda nakon što je prodao njihovu luksuznu kuću u Istanbulu. Spekuliše se da će od prodaje ove vile inkasirati najmanje 3 miliona dolara.

Osim toga, Sandal će svojoj bivšoj supruzi kupiti novu kuću u Srbiji, koja će koštati najmanje 250 hiljada dolara. Takođe, Emina će svakog meseca od alimentacije dobijati 15.000 turskih lira, odnosno 2.800 evra. Mustafa će plaćati i 5.000 turskih lira, odnosno 938 evra mesečno za svako njihovo dete, sinove Javuza i Jamana. On će finansijski pokriti svojoj dece školovanje i letovanje, a za to će izdvojiti 60.000 turskih lira, odnosno 11.257 evra godišnje.

(Telegraf.rs)

Video: Emina Jahović zasijala u zebrastom odelu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiki

    17. jul 2024 | 16:32

    Nema lepše od ajvara na hleb... Šta vam je to čudno

  • Đuro

    17. jul 2024 | 16:41

    Pa šta je to čudno, žena je normalna a ne ko ove ostale plastikare sa estrade.

  • Z

    17. jul 2024 | 17:07

    Sto se vecere tice ,tome ne fali nista , drugo je sto ona to malo spusta loptu posle jahti ,aviona i exluzive totalne:( Bez Veze!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA